Legutóbbi tevékenység

• Crawford
    Crawford létrehozott egy témát Pipe Down Cigars - Kamerarendszer kérelem, az alábbi fórumon belül: Kamerarendszer kérelmek.
    Az épület bérlője, tulajdonosa: ► Julieta Cuevas ◄ Telefonszám: ► 23235020 ◄ E-mail cím ((Discord)): ► krawenfor ◄ Épület...
  • Geruus
    Geruus létrehozott egy témát Elutasítva Geri unban kérelme, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Geri Adminisztrátor neve: Relay Indok: Közösségbomlasztás csapattagként Tiltás időpontja: 2025. 05. 27. 04:53 Meddig tart a ban...
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Frakció fizetés.
    Ma esti resivel javítva. Köszi a jelentést. Zárok.
  • IamHiro95
    IamHiro95 létrehozott egy témát Frakció fizetés, az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Azriel Walker / IamHiro « Hiba megnevezése » Frakció fizetés Bug « Hiba...
  • Crawford
    Crawford reagált Dominik.120822 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Név:Wayne king Indok: fn Network szabájzat megszegése mert rossz adatokat adtam meg belépéskor Tiltás időpontja: 2026.8.14.21:20:00...
  • D
    Dominik.120822 létrehozott egy témát Elutasítva facenetwork kitiltás, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név:Wayne king Indok: fn Network szabájzat megszegése mert rossz adatokat adtam meg belépéskor Tiltás időpontja: 2026.8.14.21:20:00...
  • D
    Dominik.120822 létrehozott egy témát facenetwork kitiltás, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Wayne king Indok:FN szabályzat megszegése Tiltás időpontja:2026 augusztus 14 21:00 Hányszor voltál tiltva a platformról:egyszer...
  • D
    Dominik.120822 létrehozott egy témát facenetwork kitiltás, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Discord neved és #szám(opcionális): dominik.120822 Miért/Kitől kaptad a szankciót: a facenetwokben a belépést rosszul csináltam és nem...
  • Doublee__
    Doublee__ reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ezzel sajnos nem lehet mit kezdeni, a streamer F7-tel vagy /tognames-szel kapcsolja ki a neveket.
  • D
    Dominik.120822 létrehozott egy témát a facenetwok-ben ki lettem tiltva, az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved Wayne King dominik.120822 Hiba megnevezése FN szabályzat megszegése Hiba...
  • toeszli
    toeszli válaszolt erre: Tárolók hiba.
    Én ezt kocsi csomagtartónál is tapasztaltam.
  • A
    Altos123 válaszolt erre: Tárolók hiba.
    Széf, szekrény, hűtő. Ezeknél mind van. Holnap tudok küldeni róla ha kell videót. Mert ha a hűtőben szét szedés az innit is ki szeretnéd...
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Christian Lank - OneLive..
    Ezzel sajnos nem lehet mit kezdeni, a streamer F7-tel vagy /tognames-szel kapcsolja ki a neveket.
  • Lloydfue
    Lloydfue reagált Doublee__ témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » doublee__ « Hiba megnevezése » OneLive appba ha hátlapi kamerán van a...
  • Boxos
    Boxos létrehozott egy témát Tárolók hiba, az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Aurora / boxos « Hiba megnevezése » Tárolókban lévő itemek « Hiba bővebb...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó