Kezdőlap
Fórum
Új hozzászólások
Keresés a fórumok között
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Utolsó aktivitás
Felhasználók
Regisztrált felhasználók
Aktuális látogatók
Új profil megjegyzések
Keresés a profil megjegyzések között
Belépés
Regisztráció
Újdonságok
Keresés
Keresés
Csak címeket keressen
Által:
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Utolsó aktivitás
Menü
Belépés
Regisztráció
Install the app
Telepítés
Kezdőlap
Újdonságok
A JavaScript le van tiltva. A jobb élmény érdekében engedélyezze a JavaScriptet a böngészőben, mielőtt folytatná.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Legutóbbi tevékenység
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Legutóbbi tevékenység
DarK
válaszolt erre:
Jogos
Marcus Brooks PK-ja, Ciro Fiorentini-re
.
Sziasztok, A panaszkönyvet jómagam illetve @Flecso fogja kezelni. Átolvasva a panaszkönyvet illetve értelmezve a RP kimeneteléről...
Csütörtök 20:05
h_milu
reagált
Szaby témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Neved: Marcus Brooks Játékos(ok) neve: Ciro Fiorentini Panasz oka: Rp alóli kibújás. Panasz kifejtése: Nos, kiérkeztünk Ciro-hoz majd...
Csütörtök 19:48
vajas
válaszolt erre:
Jogos
.
Ha az lett volna a célom, hogy ezt a szálat kikerüljem, élből nem hívtam volna mentőt és meghaltam volna csendben de nem ez történt.
Csütörtök 19:47
vajas
reagált
Szaby témájára
ezzel a reakcióval:
Dislike
.
Ha ez így történt, és tudsz róla logot mutatni, abban az esetben semmis az egész PK. Sőt, még bocsánatot is kérek tőled.
Csütörtök 19:44
Szaby
válaszolt erre:
Jogos
.
Ha ez így történt, és tudsz róla logot mutatni, abban az esetben semmis az egész PK. Sőt, még bocsánatot is kérek tőled.
Csütörtök 19:43
vajas
válaszolt erre:
Jogos
.
És ha a kokaint beletettem a kólába? (van ilyen lehetőség a kraftolásban)
Csütörtök 19:41
𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
reagált
Szaby témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
A kérdéseket nem én tettem fel neked, és nem is az a probléma hogy mi éppen nem tudtunk átadni a PD-nek. Mit nyernénk mi ezzel? Leírtam...
Csütörtök 19:41
Jakee
reagált
Szaby témájára
ezzel a reakcióval:
Szomorú
.
A kérdéseket nem én tettem fel neked, és nem is az a probléma hogy mi éppen nem tudtunk átadni a PD-nek. Mit nyernénk mi ezzel? Leírtam...
Csütörtök 19:37
vajas
reagált
Szaby témájára
ezzel a reakcióval:
Dislike
.
Csütörtök 19:36
Szaby
válaszolt erre:
Jogos
.
Csütörtök 19:33
S
Sense
reagált
vajas témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Inkább az a gondod, hogy nem voltál képes értelmes kérdéseket feltenni a karakteremmel kapcsolatban, ezáltal nem tudtál átadni a PD-nek...
Csütörtök 19:30
Boxos
reagált
vajas témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Inkább az a gondod, hogy nem voltál képes értelmes kérdéseket feltenni a karakteremmel kapcsolatban, ezáltal nem tudtál átadni a PD-nek...
Csütörtök 19:28
Jakee
reagált
vajas témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Csütörtök 19:27
vajas
válaszolt erre:
Jogos
.
Csütörtök 19:25
Szaby
válaszolt erre:
Jogos
.
Szóval, itt pontosan az volt a probléma, hogy te túl adagoltad magadat valószínűleg ott helyben. Viszont! Te semmi olyasmit nem RP-ztél...
Csütörtök 19:22
Kezdőlap
Újdonságok
Kinézet személyre szabása
Széles oldal
Az oldal kiszélesítése.
Almenü elrejtése
A menüpont alatti navigációs sáv elrejtése.
A weboldal sütiket használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a sütik használatát.
Elfogadás
Tudj meg többet....
Alsó