Legutóbbi tevékenység

• DarK
    Sziasztok, A panaszkönyvet jómagam illetve @Flecso fogja kezelni. Átolvasva a panaszkönyvet illetve értelmezve a RP kimeneteléről...
  • h_milu
    h_milu reagált Szaby témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Neved: Marcus Brooks Játékos(ok) neve: Ciro Fiorentini Panasz oka: Rp alóli kibújás. Panasz kifejtése: Nos, kiérkeztünk Ciro-hoz majd...
  • vajas
    Ha az lett volna a célom, hogy ezt a szálat kikerüljem, élből nem hívtam volna mentőt és meghaltam volna csendben de nem ez történt.
  • vajas
    vajas reagált Szaby témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Ha ez így történt, és tudsz róla logot mutatni, abban az esetben semmis az egész PK. Sőt, még bocsánatot is kérek tőled.
  • Szaby
    Ha ez így történt, és tudsz róla logot mutatni, abban az esetben semmis az egész PK. Sőt, még bocsánatot is kérek tőled.
  • vajas
    És ha a kokaint beletettem a kólába? (van ilyen lehetőség a kraftolásban)
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Szaby témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    A kérdéseket nem én tettem fel neked, és nem is az a probléma hogy mi éppen nem tudtunk átadni a PD-nek. Mit nyernénk mi ezzel? Leírtam...
  • Jakee
    Jakee reagált Szaby témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    A kérdéseket nem én tettem fel neked, és nem is az a probléma hogy mi éppen nem tudtunk átadni a PD-nek. Mit nyernénk mi ezzel? Leírtam...
  • vajas
    vajas reagált Szaby témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
  • Szaby
  • S
    Sense reagált vajas témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Inkább az a gondod, hogy nem voltál képes értelmes kérdéseket feltenni a karakteremmel kapcsolatban, ezáltal nem tudtál átadni a PD-nek...
  • Boxos
    Boxos reagált vajas témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Inkább az a gondod, hogy nem voltál képes értelmes kérdéseket feltenni a karakteremmel kapcsolatban, ezáltal nem tudtál átadni a PD-nek...
  • Jakee
    Jakee reagált vajas témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • vajas
  • Szaby
    Szóval, itt pontosan az volt a probléma, hogy te túl adagoltad magadat valószínűleg ott helyben. Viszont! Te semmi olyasmit nem RP-ztél...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó