Legutóbbi tevékenység

• vajas
    vajas reagált Jakee témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Mason Briggs « Ötleted leírása » Járművek koszolódásának...
  • boldogdani11
    Elméletileg ezen nem lehet javítani mivel alap GTA-s dolog, volt erre már sok ötlet a múltban. Attól függetlenül támogatom.
  • toeszli
    toeszli reagált Jakee témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Mason Briggs « Ötleted leírása » Járművek koszolódásának...
  • Jakee
    Jakee létrehozott egy témát Járgány koszolódás., az alábbi fórumon belül: Lezárt ötletek.
  • Javier AkA Teky
    Javier AkA Teky válaszolt erre: Élményképek.
    • onerp-screenshot.png
  • JakeFury
    JakeFury reagált Henzó témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok! Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólását és a bizonyítékokat is, amikkel megkönnyítettétek az elbírálást. Első sorban...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Henzó témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok! Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólását és a bizonyítékokat is, amikkel megkönnyítettétek az elbírálást. Első sorban...
  • Henzó
  • Boxos
    Boxos válaszolt erre: Élményképek.
    • onerp-screenshot.png
    • onerp-screenshot (1).png
    • onerp-screenshot (2).png
    • onerp-screenshot (3).png
    • onerp-screenshot (4).png
  • Zsomi
    Zsomi reagált Chloee témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok. Marcus Kellanként ehhez a részhez szólnék hozzá, mivel én voltam ott a kihallgatáson. - Menjünk sorba, mondtál egy kamu...
  • Zsomi
    Zsomi reagált Cesar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok ! Ryder Stone karakterét alakítva szólnék hozzá az esethez. Legelsőnek én hagytam el a helyszínt hulla formájában amivel...
  • JakeFury
    JakeFury reagált 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sajnos, nem mindig lehet következtetni hogy mit gondol éppen a másik player, mindenkinek másképp zajlik le a szituáció.. lehetett volna...
  • Sutyek
    Sutyek reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    De ha már a privát üzeneteknél tartunk, akkor köszönöm a jó kívánságokat. Ezek után át se gondolom, hogy vissza legyél engedve.
  • Rivera
    Rivera reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Játékos(ok) ellen tett panaszkönyvekre vonatkozó információk Minden játékosnak joga van panaszkönyvvel élni más játékos felé, abban az...
  • Zsomi
    Zsomi reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Köszi amúgy a hozzászólásokat mindenki részéről. Az a gond itt inkább, hogy a karaktervezetés nem olyan, mint ahogyan az elvárt lenne...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó