Kezdőlap
Fórum
Új hozzászólások
Keresés a fórumok között
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Utolsó aktivitás
Felhasználók
Regisztrált felhasználók
Aktuális látogatók
Új profil megjegyzések
Keresés a profil megjegyzések között
Belépés
Regisztráció
Újdonságok
Keresés
Keresés
Csak címeket keressen
Által:
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Utolsó aktivitás
Menü
Belépés
Regisztráció
Install the app
Telepítés
Kezdőlap
Újdonságok
A JavaScript le van tiltva. A jobb élmény érdekében engedélyezze a JavaScriptet a böngészőben, mielőtt folytatná.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Legutóbbi tevékenység
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Legutóbbi tevékenység
Blunt.
reagált
JakeFury témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Szia! Rövid leszek, fentebb leírtam, log is van! 1. Közel 10mp-ig álltam, vártam, feltett kezekkel. Se felszólítás, se lövés, se...
2026.07.29 09:55:09
Blunt.
reagált
JakeFury témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Szép estét kívánok mindenkinek! Elsősorban szeretnék a PK-ra reagálni, valamint a bizonyítékaim csatolni, majd lehetőségszerint...
2026.07.29 09:55:05
Csirmász
reagált
Laca témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Játékos(ok) ellen tett panaszkönyvekre vonatkozó információk Minden játékosnak joga van panaszkönyvvel élni más játékos felé, abban az...
2026.07.29 09:43:40
𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
reagált
Laca témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
Játékos(ok) ellen tett panaszkönyvekre vonatkozó információk Minden játékosnak joga van panaszkönyvvel élni más játékos felé, abban az...
2026.07.29 09:42:35
Henzó
válaszolt erre:
Jogos
Rashad Rollins, Angel Cardenas, Ryder Stone - Anastasia Romanov, Dmitrij Romanov
.
Lezárom bírálatig.
2026.07.29 09:27:54
Dorinna
reagált
Chloee témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
Sziasztok. Marcus Kellanként ehhez a részhez szólnék hozzá, mivel én voltam ott a kihallgatáson. - Menjünk sorba, mondtál egy kamu...
2026.07.29 08:28:27
𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
reagált
Chloee témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
Sziasztok. Marcus Kellanként ehhez a részhez szólnék hozzá, mivel én voltam ott a kihallgatáson. - Menjünk sorba, mondtál egy kamu...
2026.07.29 08:26:49
Cesar
reagált
Chloee témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
2026.07.29 08:26:12
𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
válaszolt erre:
Jogos
Rashad Rollins, Angel Cardenas, Ryder Stone - Anastasia Romanov, Dmitrij Romanov
.
Értelek én, de nem mindegyik player adja meg a lehetőséget, erre nem egy példa volt már a közel múltban, ezért fogalmaztam úgy ahogy...
2026.07.29 08:20:29
B
Balito
válaszolt erre:
Jogos
.
Szia! 1. Biztos hogy álltál, csak én le voltam maradva, akkorra értem oda, mikor már szálltál vissza. Felszólításra és "mozgás"-ra így...
2026.07.29 08:17:44
Chloee
válaszolt erre:
Jogos
.
2026.07.29 08:05:12
Cesar
válaszolt erre:
Jogos
.
Azért nem lett rád fegyver fogva mert az RP befejezésére vártunk ahogy az elvárt .
2026.07.29 07:57:29
Cesar
reagált
Laca témájára
ezzel a reakcióval:
Wow
.
De ha már a privát üzeneteknél tartunk, akkor köszönöm a jó kívánságokat. Ezek után át se gondolom, hogy vissza legyél engedve.
2026.07.29 07:29:31
Bean
reagált
Fater témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
2026.07.29 07:26:09
𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
reagált
MedveB témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Helló! Köszi, hogy leírtad részletesen a véleményed. Személyeskedésbe, minősítésbe nem fogok belemenni mert a háromnegyede amit írtál...
2026.07.29 07:08:52
Kezdőlap
Újdonságok
Kinézet személyre szabása
Széles oldal
Az oldal kiszélesítése.
Almenü elrejtése
A menüpont alatti navigációs sáv elrejtése.
A weboldal sütiket használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a sütik használatát.
Elfogadás
Tudj meg többet....
Alsó