Legutóbbi tevékenység

• 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    Ehhez annyit tennék hozzá a felhozott videókra, hogy egy gyári kamacho nem fog 200-zról 1 perc alatt le lassulni, illetve ahogy a videón...
  • JakeFury
    Szia Zsomi! Részemről abszolút nincs semmi ellenszenv irányodba, se irányotokba. Megértem, s elfogadom amit írsz. Az a baj, hogy mi...
  • Henzó
    A beküldött videók fényében a Panaszkönyvet kibővítem, ettől a ponttól kérném az összes videón szereplő személy hozzászólását.
  • Crawford
    Crawford reagált Zsomi témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Helló-Szép napot! Köszi hogy írtál erre a PK-ra és hogy elmagyaráztad hogy valamennyire minősítésnek számítod ezt. Meg is értjük hogy...
  • Zsomi
    Helló-Szép napot! Köszi hogy írtál erre a PK-ra és hogy elmagyaráztad hogy valamennyire minősítésnek számítod ezt. Meg is értjük hogy...
  • Zsomi
    Zsomi reagált Crawford témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Csao! Köszönöm mindkét fél válaszát. Szeretnék reagálni a leírtakra, mert itt most nem holmi apró szinkronhibákról (szokásosan) vagy...
  • JakeFury
    JakeFury reagált Crawford témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Csao! Köszönöm mindkét fél válaszát. Szeretnék reagálni a leírtakra, mert itt most nem holmi apró szinkronhibákról (szokásosan) vagy...
  • Crawford
    Crawford reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Szép napot kívánok! Nem kívánok az esethez hozzáfűzni semmit sem, mivel nem voltam jelen pont itt, ezeknél az "eseménysorozatoknál"...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szép napot kívánok! Nem kívánok az esethez hozzáfűzni semmit sem, mivel nem voltam jelen pont itt, ezeknél az "eseménysorozatoknál"...
  • JakeFury
  • JakeFury
    JakeFury reagált 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Azt jelenti pillanatban kizárólag délután környékén sikerülne, jelen pillanatban nem tartózkodom otthon, és nem tudom mikor érek haza
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált majorka_official témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Rengetegszer volt olyan mikor elestem motorral üldözés közben, egy nem nagy sebességnél, egy lépcsőn. Mire leírtam volna a "/do"-m már...
  • Crawford
    Crawford reagált majorka_official témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Rengetegszer volt olyan mikor elestem motorral üldözés közben, egy nem nagy sebességnél, egy lépcsőn. Mire leírtam volna a "/do"-m már...
  • Zsomi
    Zsomi reagált majorka_official témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Zsomi témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szeretném még én hozzátenni azt hogy amikor Pillboxnál a sikátorban történt az esett, le lettél sokkolva, földre is esett a karaktered...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó