Legutóbbi tevékenység

• peti2011
    peti2011 reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Hello, A kérelmedre én fogok reagálni a vezetőség nevében, Fater helyett. [2024-12-3 18:17:11] [OOC-Chat] Neiro Cafaro: (( amugy do ba...
  • peti2011
    peti2011 létrehozott egy témát Elfogadva Animalcodon - Discord Unban kérelem, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Discord neved és #szám(opcionális): animalcodon2011 Miért/Kitől kaptad a szankciót: Őszintén nemtudom Tiltás időpontja(kb): Erről sincs...
  • Simoon
    Helló! Nem oldom fel a kitiltásod.
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Hello, A kérelmedre én fogok reagálni a vezetőség nevében, Fater helyett. [2024-12-3 18:17:11] [OOC-Chat] Neiro Cafaro: (( amugy do ba...
  • Jumi
    Jumi létrehozott egy témát Elutasítva Greer Nighton - Simon, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Greer Nighton / Jumi Adminisztrátor neve: Simon Indok: Külső program használata. Tiltás időpontja: 2026.02.17. 23:58:24 Meddig tart...
  • Gh0st23
    Gh0st23 reagált peti2011 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Név: Neiro Cafaro Adminisztrátor neve: Fater Indok: Rp alóli kilépés,ooc stílus Tiltás időpontja: 2024.12.03. Meddig tart a ban: Örökös...
  • B
    Bernal reagált peti2011 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Név: Neiro Cafaro Adminisztrátor neve: Fater Indok: Rp alóli kilépés,ooc stílus Tiltás időpontja: 2024.12.03. Meddig tart a ban: Örökös...
  • BigDawe
    BigDawe reagált peti2011 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • peti2011
    peti2011 létrehozott egy témát Elfogadva Neior Cafaro -> Fater, az alábbi fórumon belül: Archívum.
  • Metarikku
    Metarikku létrehozott egy témát hiba shinobi, az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Nina Sandstrom « Hiba megnevezése » jármű shinobi « Hiba bővebb leírása...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Dorinna témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Én annyit tennék még hozzá, hogy ha például kulcsot, papírt, ruhát szeretnénk feladni (de ez csak példa) akkor azokat abszolút nem lehet...
  • Dorinna
    Dorinna válaszolt erre: Posta - Csomagküldés.
    Én annyit tennék még hozzá, hogy ha például kulcsot, papírt, ruhát szeretnénk feladni (de ez csak példa) akkor azokat abszolút nem lehet...
  • Yungsetta
    Yungsetta létrehozott egy témát Posta - Csomagküldés, az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » krawenfor « Hiba megnevezése » Postai csomagküldés hiba(?) « Hiba bővebb...
  • fleeo
    fleeo létrehozott egy témát Halál utáni fegyver/tárgy elvétel, az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Belov Kozakov « Hiba megnevezése » Halál utáni fegyver/tárgy elvétel «...
  • Manguszta
    Manguszta reagált Simoon témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Helló! Feloldottam a kitiltásodat, ügyelj arra, hogy hasonló ne történjen. Következőt nem biztos, hogy feloldjuk

Kinézet személyre szabása

Top Alsó