Legutóbbi tevékenység

• Noblesse
    Sziasztok! Én nem értem pontosan, hogy mi akar lenni ez az ötlet. Ha jól tudom minden FK-ban kiosztásra kerülnek a kulcsok az adott...
  • Baka
    Baka reagált Juan Ramos AkA Teky témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    A csalódás! A tiszta levegő, amit az elvonó óta szívott, néha szinte égette a tüdejét, de a gondolat, hogy újra láthatja Anna Morales...
  • Juan Ramos AkA Teky
    A csalódás! A tiszta levegő, amit az elvonó óta szívott, néha szinte égette a tüdejét, de a gondolat, hogy újra láthatja Anna Morales...
    • 1013.png
    • ab98fd53-727d-4c9b-9a5c-2a071b94c529 (1).png
  • Baka
    Baka válaszolt erre: Anna Morales Garcia.
    • képzés.png
  • django
    Persze, ezek mind jogosak, amúgy én is a napokba jöttem rá, hogy így is lehet :)) de attól függetlenül szerintem egy helipad paletoba...
  • rrr
    rrr reagált csabee! témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Blicky Maisonette Aftermath, Squabbles at Cockatoos
  • Juan Ramos AkA Teky
    Aláfestő zene: Juan Ramos - SUDOR Y FE (Izzadság és Hit) Fényben lenni újra jó! ''Juan Ramos őszinte vallomása!'' „Végre csend van...
    • IMG_20260507_192603.jpg
  • Nick.
    Nick. reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Szia. Gratulálunk, lapod elérte a minősített rangot. A többit a szerveren tudod intézni.
  • Nick.
    Nick. reagált SoneX témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Az party-t követően Kyo egy fizetős hölggyel töltötte az estét, az összes félretett zsét /elkurvázta/. A telefonjából kereste vissza a...
  • Nick.
    Nick. reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Szia. Gratulálunk, lapod elérte a minősített rangot. A többit a szerveren tudod intézni.
  • All Off Brouge
    All Off Brouge reagált csabee! témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Kapcsolódó poszt: Squabbles at Cockatoos Azután, hogy az idősebb haverjukat az intenzív osztályra kellett vinni, Boogieman3, PS4 és...
  • csabee!
    csabee! reagált All Off Brouge témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • csabee!
    csabee! válaszolt erre: Brouge Gang Cartel.
    Kapcsolódó poszt: Squabbles at Cockatoos Azután, hogy az idősebb haverjukat az intenzív osztályra kellett vinni, Boogieman3, PS4 és...
    • reggie jenkins clipped.png
  • All Off Brouge
  • guszti
    - égi járművekkel csak és kizárólag reptereken, helipadokon, tágas saját tulajdonban lévő kertekben és Cayo Perico teljes területén...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó