Legutóbbi tevékenység

• A
    Altos123 válaszolt erre: Vízipipa hiba..
    Nincs benne dohány és engedi tovább szívni. Hiába van ki kapcsolva és nincs benne dohán vagy fű.
  • A
    Altos123 válaszolt erre: Armor plate..
    Ezért is írtam bele a vasat mint opció.
  • Sensei
    https://forge.plebmasters.de/objects/hei_prop_zip_tie_positioned?search=zip Találtam egy ilyet.
  • A
    Altos123 válaszolt erre: Armor plate..
    Irl több videó is van szükség néha nagy úr. Vas! Amit mindenki láthat a hírforrásokból is és több hivatalos videókban akár yt teszt...
  • Legend
    Object nincs hozzá egyikhez sem. Animáció pedig ugyanaz, mint a bilincselésnél, de azzal nincs is gond.
  • Legend
    Az alábbi módon lehetne ezt megvalósítani: 1. Interior bejáratához viszonyítva pl 5 distancen belül lehessen kamerát lerakni...
  • Simoon
    Jelenleg is tudsz rangokra kiosztani széf kulcsot, mellé a kocsikhoz is tudsz rangokat adni amivel már a felvételnél megkapja a...
  • FRGT
    FRGT reagált Manguszta témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Neved: Camila Rivera Adminisztrátor(ok) neve: Hector Panasz oka: Db. Panasz kifejtése: Igazoltatás alá szerettem vonni Hectort a...
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Inventory kijelölés..
    Teljesítménybeli okok miatt nem megvalósítható. Zárok.
  • Blunt.
    Blunt. reagált Bruno témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    A Fearless Few hosszú évek óta rivalizál az Iron Serpents néven ismert, szintén egyszázaléker klubbal. A viaskodás államok szerte még...
  • Legend
    30 perc a respawn idő jelenleg a fémdetektorozásra. Ami cayos item volt, az cayora is kerül vissza már egy jó ideje, csak más...
  • Bxlint
    Bxlint reagált Bruno témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    A Fearless Few hosszú évek óta rivalizál az Iron Serpents néven ismert, szintén egyszázaléker klubbal. A viaskodás államok szerte még...
  • web11hoyer
    web11hoyer reagált Bruno témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Gh0st23
    Gh0st23 reagált Bruno témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Bruno
    Bruno létrehozott egy témát Ruthless Few MC - Those ruthless bastards throwing fire, az alábbi fórumon belül: Bemutatóterem.
    • Ruthless Bastards - 1.png
    • Ruthless Bastards - 2 1.gif
    • Ruthless Bastards - 3.gif
    • Ruthless Bastards - 4.png
    • Ruthless Bastards - 5.png
    • mar nem tudom mennyi.png
    • Ruthless .gif
    • Ruthless a.gif
    • finale.png
    • Ruthless Bastards - 7.png

Kinézet személyre szabása

Top Alsó