Legutóbbi tevékenység

• 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Hello, Szerver logok alapján volt RP-je előtte és utána is. Bizonyíték hiányában pedig - ha nem tudod igazolni a saját álláspontod-...
  • Boxos
    Boxos reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Hello, Szerver logok alapján volt RP-je előtte és utána is. Bizonyíték hiányában pedig - ha nem tudod igazolni a saját álláspontod-...
  • Simoon
    Simoon reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Alibi839
    Neved: Heather Rodriguez / Alibi Játékos(ok) neve: Solomon Sinclair Panasz oka: Ütközésnél RP hiány / RP helyett OOC előnyben részesítás...
  • TrippySti
    TrippySti reagált _Shefi_ témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Köszönöm a videót @IamHiro95 ! A beküldött képeket és videót megvizsgálva tisztán látszanak a következők: Reggie egy /me-vel gyomron...
  • Erkan
    Erkan reagált _Shefi_ témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Köszönöm a videót @IamHiro95 ! A beküldött képeket és videót megvizsgálva tisztán látszanak a következők: Reggie egy /me-vel gyomron...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált IamHiro95 témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Sziasztok!! Csak a videót szeretném csatolni a teljes esetről. Én voltam Kendrick Campbell.
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált _Shefi_ témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Csirmász
    Csirmász reagált _Shefi_ témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Evo
    Evo reagált Boxos témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    https://videa.hu/videok/film-animacio/turbo-reapers-los-santos-onerp-gta5-turbopeapers-eVMqvw6Ecoo8B9Sk
  • IamHiro95
    IamHiro95 reagált _Shefi_ témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Vedan
    Vedan reagált _Shefi_ témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • A
    Altos123 válaszolt erre: Vadászat bug..
    Napokban kiváltottam a fegyverengedély és elkezdtem újra vadászni. Minden állatnál nem csak a malacnál előfordul, hogy megöli az ember...
  • _Shefi_
  • Boxos
    Boxos létrehozott egy témát Turbo Reapers jelenetek., az alábbi fórumon belül: Turbo Reapers.
    https://videa.hu/videok/film-animacio/turbo-reapers-los-santos-onerp-gta5-turbopeapers-eVMqvw6Ecoo8B9Sk

Kinézet személyre szabása

Top Alsó