Legutóbbi tevékenység

• Yungsetta
    Yungsetta reagált _Shefi_ témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Köszönöm a videót @IamHiro95 ! A beküldött képeket és videót megvizsgálva tisztán látszanak a következők: Reggie egy /me-vel gyomron...
  • Csirmász
    Csirmász reagált _Shefi_ témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Köszönöm a videót @IamHiro95 ! A beküldött képeket és videót megvizsgálva tisztán látszanak a következők: Reggie egy /me-vel gyomron...
  • Evo
    Evo reagált Boxos témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    https://videa.hu/videok/film-animacio/turbo-reapers-los-santos-onerp-gta5-turbopeapers-eVMqvw6Ecoo8B9Sk
  • IamHiro95
    IamHiro95 reagált _Shefi_ témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Vedan
    Vedan reagált _Shefi_ témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • A
    Altos123 válaszolt erre: Vadászat bug..
    Napokban kiváltottam a fegyverengedély és elkezdtem újra vadászni. Minden állatnál nem csak a malacnál előfordul, hogy megöli az ember...
  • _Shefi_
  • Boxos
    Boxos létrehozott egy témát Turbo Reapers jelenetek., az alábbi fórumon belül: Turbo Reapers.
    https://videa.hu/videok/film-animacio/turbo-reapers-los-santos-onerp-gta5-turbopeapers-eVMqvw6Ecoo8B9Sk
  • Erkan
    Erkan reagált IamHiro95 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Sziasztok!! Csak a videót szeretném csatolni a teljes esetről. Én voltam Kendrick Campbell.
  • IamHiro95
    Sziasztok!! Csak a videót szeretném csatolni a teljes esetről. Én voltam Kendrick Campbell.
  • Boxos
    Boxos válaszolt erre: Élményképek.
    • A New Design - Made with PosterMyWall (4).jpg
    • A New Design - Made with PosterMyWall (5).jpg
    • A New Design - Made with PosterMyWall (6).jpg
    • A New Design - Made with PosterMyWall (7).jpg
    • A New Design - Made with PosterMyWall (8).jpg
    • A New Design - Made with PosterMyWall (9).jpg
  • _Shefi_
    Sziasztok, a panaszkönyvet én fogom kezelni. Szeretném megkérni a feleket, hogy a további esetleges bizonyítékokat csatolja a...
  • Vedan
    Vedan reagált Domics témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Neved: Diego Cortez Salazar Játékos(ok) neve: Reggie Jenkins Panasz oka: Fegyverelővétel 3 másodperces szabály Panasz kifejtése: Az eset...
  • Brownie
    Brownie válaszolt erre: Keon Rawlins - Touchdown.
    Válasz hiányában zárom, ha folytatnád, keress fel.
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Domics témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Neved: Diego Cortez Salazar Játékos(ok) neve: Reggie Jenkins Panasz oka: Fegyverelővétel 3 másodperces szabály Panasz kifejtése: Az eset...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó