Legutóbbi tevékenység

• Yungsetta
    Yungsetta reagált CruelCry témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Sziasztok! Az én karakterem Reggie Jenkins. Pár napja már történt egy RP a Legion-nál, ahol többen is körbe vettük Diego-t a piros...
  • Erkan
    Erkan reagált Domics témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Neved: Diego Cortez Salazar Játékos(ok) neve: Reggie Jenkins Panasz oka: Fegyverelővétel 3 másodperces szabály Panasz kifejtése: Az eset...
  • TrippySti
    TrippySti reagált CruelCry témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Sziasztok! Az én karakterem Reggie Jenkins. Pár napja már történt egy RP a Legion-nál, ahol többen is körbe vettük Diego-t a piros...
  • IamHiro95
    IamHiro95 reagált CruelCry témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Erkan
    Erkan reagált CruelCry témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • CruelCry
    • 123456.jpg
  • JakeFury
    JakeFury reagált Domics témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Neved: Diego Cortez Salazar Játékos(ok) neve: Reggie Jenkins Panasz oka: Fegyverelővétel 3 másodperces szabály Panasz kifejtése: Az eset...
  • A
    Altos123 válaszolt erre: Üzemanyag leszívás..
    Bocsánat igen félre érthető volt. Itt a arra gondoltam pontosan, hogy sima benzint tankolok prémium helyet. Vagy gázolajnál.
  • Csirmász
    Csirmász válaszolt erre: Üzemanyag leszívás..
    Ha rossz üzemanyagot tankolsz, nem elég leszívni a tankot, azt ki is kell mosni. Ebben pedig csak szerelő tud segíteni. Véleményem...
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát Üzemanyag leszívás., az alábbi fórumon belül: Lezárt ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Mia Banks / andyhawk1998 « Ötleted leírása » Saját járművekből és...
  • boldogdani11
    boldogdani11 reagált Pista666666 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Stephen Garrison, születési nevén Stefano Peterson, 1997.01.16-án született Kanadában. Apja amerikai anyja pedig olasz származású. Az...
  • Blunt.
    Blunt. reagált Domics témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • IamHiro95
    IamHiro95 reagált Domics témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
  • TrippySti
    TrippySti reagált Domics témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
  • D
    Domics létrehozott egy témát Jogtalan Panasz Reggie Jenkins ellen., az alábbi fórumon belül: Lezárt panaszok játékos(ok) ellen.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó