Legutóbbi tevékenység

• csabee!
    csabee! reagált whiteboyfromthehoods témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • whiteboyfromthehoods
  • whiteboyfromthehoods
    whiteboyfromthehoods reagált csabee! témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Dél Los Santos nyugatoldalán a bandák ellen fellépő, illetve más intervenciós munkát végző szakemberek szerint a Rollin 60's egy valódi...
  • Lorimsz
    Lorimsz létrehozott egy témát Elfogadva AfterGlow támogatási kérelme, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    GOVERNMENT OF SAN ANDREAS VÁLLALKOZÁS TÁMOGATÁSI KÉRELEM ADATOK Igénylő neve: - Zlata Varela Születési helye, ideje: - Kragujevac...
  • Lorimsz
    Lorimsz létrehozott egy témát Elfogadva AfterGlow - Motoros verseny, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    GOVERNMENT OF LOS SANTOS RENDEZVÉNY BEJELENTŐLAP ADATOK Igénylő neve: - Zlata Varela Születési helye, ideje: - Kragujevac, 1998.06.27...
  • M
    Martinez reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Felvettem az eredeti posztban szereplőt, és Altosét is. Egyébként hátul rá lehet kattintani ezekre.
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát Fodrászat., az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Mia Banks / andyhawk1998 « Hiba megnevezése » Fodrászat npc « Hiba...
  • A
    Altos123 válaszolt erre: Merry Sziszter.
    Csak nekem ott egy ház és gátolja a kattintást. Próbáltam nagyon sok helyen kattintani de nem adta be.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Merry Sziszter.
    Felvettem az eredeti posztban szereplőt, és Altosét is. Egyébként hátul rá lehet kattintani ezekre.
  • JeppY98
    JeppY98 létrehozott egy témát Plusz kutya parancs, az alábbi fórumon belül: Lezárt ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Jane Carter « Ötleted leírása » Az az ötlet jutott az eszembe hogy...
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát Furgon hiba., az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Mia Banks / andyhawk1998 « Hiba megnevezése » Furgon ajtó hiba. « Hiba...
  • csabee!
    csabee! létrehozott egy témát Hiányzó alsóruházat, az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » _csabee_ « Hiba megnevezése » Hotfix után kikerült/felülírásra került egy...
  • Sensei
    Sensei válaszolt erre: Kukucskáló..
    Az 1.9.1-el jött ez. Én is tapasztaltam mostanság. Régen rendben volt.
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát Kukucskáló., az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Mia Banks / andyhawk1998 « Hiba megnevezése » Kukucskáló a háznál. «...
  • M
    Martinez reagált Altos123 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Nekem is ez van. Csirmász jött megnézni. Neki se volt jó. Nekem se parancsal. Viszont nekem homeba ott van de nem tudom törölni én se.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó