Legutóbbi tevékenység

• Sensei
    Sensei válaszolt erre: Kukucskáló..
    Az 1.9.1-el jött ez. Én is tapasztaltam mostanság. Régen rendben volt.
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát Kukucskáló., az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Mia Banks / andyhawk1998 « Hiba megnevezése » Kukucskáló a háznál. «...
  • M
    Martinez reagált Altos123 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Nekem is ez van. Csirmász jött megnézni. Neki se volt jó. Nekem se parancsal. Viszont nekem homeba ott van de nem tudom törölni én se.
  • Miruus1
    Miruus1 reagált adrake témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • A
    Altos123 válaszolt erre: Merry Sziszter.
    Nekem is ez van. Csirmász jött megnézni. Neki se volt jó. Nekem se parancsal. Viszont nekem homeba ott van de nem tudom törölni én se.
    • 1775595286459.png
  • Chloee
    Chloee válaszolt erre: Merry Sziszter.
    Szia, a paranccsal próbáltátok? Mert ugye már úgy tudod felszedni. /campingdelete.
  • M
    Martinez válaszolt erre: Merry Sziszter.
    Lemosni / felszedni sem tudtam én sem de még az adminisztrátor sem, egyébként 3D-s hatása van ha olyan a kamera szög nem hinném hogy...
  • Boxos
    Boxos válaszolt erre: Merry Sziszter.
    Szerintem az nem kemping object, ha nem graffiti sprayvel felfúják fel rá. Legalább is annak tűnik.
  • valakimostmar
    valakimostmar reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Hello, Több alkalommal lett jelezve Neked az irreális közlekedési stílusod, melyekre szankciót se kaptál. Az UCP-d alapján lett...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Martinez témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Ramiz Gilbert / amartiinez« Hiba megnevezése » Merry Christmas felirat...
  • M
    Martinez létrehozott egy témát Merry Sziszter, az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Ramiz Gilbert / amartiinez« Hiba megnevezése » Merry Christmas felirat...
  • D3L0R14N3
    D3L0R14N3 reagált Simoon témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Helló. Frakció kasszára rátettem az 50.000 dollárt ami a küldetésből szármozott volna.
  • Simoon
    Helló. Frakció kasszára rátettem az 50.000 dollárt ami a küldetésből szármozott volna.
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát Dl hiba.... talán..., az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Mia Banks / andyhawk1998 « Hiba megnevezése » Önjavítás...? « Hiba...
  • Relay
    Relay válaszolt erre: Visszaigénylés!.
    Intézve, zárok!

Kinézet személyre szabása

Top Alsó