Legutóbbi tevékenység

• Legend
    Kövi resivel kész.
  • Kertace
    Kertace létrehozott egy témát Elutasítva Aliz Zahara Montez-----Csirmász, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Aliz Zahara Montez Adminisztrátor neve: Csirmász Indok: OOC hazugság, Admin félrevezetése. Tiltás időpontja: 2026.02.26 - 21:49:04...
  • Boxos
    Boxos reagált Evo témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    A szerveren a kamionokon kívül kb semmibe nem kell dízelt tankolni. Maximum egy - két elfeledett autóba. (ha jól tudom, és nem lettek...
  • Evo
    A szerveren a kamionokon kívül kb semmibe nem kell dízelt tankolni. Maximum egy - két elfeledett autóba. (ha jól tudom, és nem lettek...
  • Sensei
    Sensei létrehozott egy témát Benzinkút üzemanyag ár kijelzés letiltása., az alábbi fórumon belül: Lezárt ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Sensei. « Ötleted leírása » Benzinkút üzemanyag ár kijelzés letiltása...
  • Klaudia.
    Én csak beléptem a fodrászatba és instant rátette a fekete hajat. Nem választottam másik hajszínt vagy típust. Beléptem és ki. Fekete...
  • Boxos
    Boxos reagált Relay témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Hát ez már IC, hogy mit szeretnének kihozni belőle. A lehetőség adott. Amúgy a szerveren lévő járművek 90%-a benzines.
  • Dorinna
    Dorinna reagált HachiRokuHUN177 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Eddig ahogy tűnik, akkor bárminemű interakció történik a karakterrel, instant Default feketére vált... Most próbáltam én is Toghair-t...
  • HachiRokuHUN177
    Eddig ahogy tűnik, akkor bárminemű interakció történik a karakterrel, instant Default feketére vált... Most próbáltam én is Toghair-t...
  • Relay
    Relay válaszolt erre: Regisztrációs lap adat.
    Hát ez már IC, hogy mit szeretnének kihozni belőle. A lehetőség adott. Amúgy a szerveren lévő járművek 90%-a benzines.
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Changelog 1.9.1 Újdonságok - Bekerült a húsvéti event a szerverre: Ahogyan tavaly, úgy idén is be kell kopogtassunk a házakba, ahol...
  • Dorinna
    Hozzá szeretném tenni azt is, hogy nekem valamelyik hajnál nem menti el a színt. Ha nagyon szőkére állítom barnáról akkor elmenti a...
  • _Shefi_
    _Shefi_ reagált Boxos témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ez igaz... De ha valaki nem tudja, vagy nem vette figyelembe mikor megvette a kocsit. Akkor nem kell mindig vissza rohangálni a kerbe...
  • Matus
    Matus reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Changelog 1.9.1 Újdonságok - Bekerült a húsvéti event a szerverre: Ahogyan tavaly, úgy idén is be kell kopogtassunk a házakba, ahol...
  • Boxos
    Boxos válaszolt erre: Regisztrációs lap adat.
    Ez igaz... De ha valaki nem tudja, vagy nem vette figyelembe mikor megvette a kocsit. Akkor nem kell mindig vissza rohangálni a kerbe...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó