Legutóbbi tevékenység

• JatekMaster
    JatekMaster reagált BlahBlah667 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Skylar Foster / BlahBlah667« Ötleted leírása » Egy kis update ötletem...
  • Legend
    Heavy pistol az, amin nincs alapból flashlight. Arra rákerül kövi patchel. Zárok.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Kórházi npc.
    Kövi patchben kész. Zárok.
  • Legend
    Kövi patchben kész. Zárok.
  • Blunt.
    Blunt. reagált Yungsetta témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    CRAIG "CRASH" STOKES: AZ UTOLSÓ CRASH OUT Forum Drive felett... A 7-4 MCG felett az ég nem narancssárga volt azon az éjszakán, hanem a...
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Kemping object.
    Kövi patchel kész. Zárok.
  • serényen
    serényen reagált Rizzo témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • petiplays
    petiplays reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Megkaptad, viszont minden bejegyzésed törlésre került.
  • petiplays
    petiplays létrehozott egy témát Elfogadva Ricky Kearney FN UB kérelem, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Ricky Kearney Indok:Mesterséges intelligenciával kapcsolatos irányelvek megsértése Tiltás időpontja: 2026.03.31 Hányszor voltál...
  • Cesar
    Cesar reagált Dorinna témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » dorinnadori« Hiba megnevezése » Rosszul számolt dutypercek...
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Elfogadva Unban kérelem.
    Hello. https://forum.onerp.hu/threads/unban-k%C3%A9relem.32447/
  • Z
    zolkaa létrehozott egy témát Elfogadva Unban kérelem, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Discord neved és #szám(opcionális): zolika6573 Miért/Kitől kaptad a szankciót: nemtudom Tiltás időpontja(kb): nemtudom Meddig tart a...
  • Bxlint
    Bxlint reagált Yungsetta témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    CRAIG "CRASH" STOKES: AZ UTOLSÓ CRASH OUT Forum Drive felett... A 7-4 MCG felett az ég nem narancssárga volt azon az éjszakán, hanem a...
  • Legend
    Hello. Feloldottalak.
  • Z
    zolkaa létrehozott egy témát Elfogadva Unban kérelem!, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Üdv! Szeretnék a discord-ra csatlakozni de elvileg tíltva vagyok de nem tudom mikor és miért. Peter Jonson vagyok a diskord nevem...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó