Legutóbbi tevékenység

• Z
    zolkaa létrehozott egy témát Elfogadva Unban kérelem, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Discord neved és #szám(opcionális): zolika6573 Miért/Kitől kaptad a szankciót: nemtudom Tiltás időpontja(kb): nemtudom Meddig tart a...
  • Bxlint
    Bxlint reagált Yungsetta témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    CRAIG "CRASH" STOKES: AZ UTOLSÓ CRASH OUT Forum Drive felett... A 7-4 MCG felett az ég nem narancssárga volt azon az éjszakán, hanem a...
  • Legend
    Hello. Feloldottalak.
  • Z
    zolkaa létrehozott egy témát Elfogadva Unban kérelem!, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Üdv! Szeretnék a discord-ra csatlakozni de elvileg tíltva vagyok de nem tudom mikor és miért. Peter Jonson vagyok a diskord nevem...
  • Legend
    Nincs scriptünk ilyenre, ami befolyásolná a body healthet, így javítani sem tudjuk. Továbbá egyébként ha fizikálisan nem törik a kocsi...
  • B
    bkod. reagált BlahBlah667 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Skylar Foster / BlahBlah667« Ötleted leírása » Egy kis update ötletem...
  • D
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Javier Castillo/damn3941 « Hiba megnevezése » Lowrider pattogtatás közben...
  • B
    BlahBlah667 létrehozott egy témát Tenyésztő, termelő cég ötletek, az alábbi fórumon belül: Szerverrel kapcsolatos ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Skylar Foster / BlahBlah667« Ötleted leírása » Egy kis update ötletem...
  • V
    Vivien94 reagált Dorinna témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » dorinnadori« Hiba megnevezése » Rosszul számolt dutypercek...
  • Vedan
    Vedan reagált Yungsetta témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    CRAIG "CRASH" STOKES: AZ UTOLSÓ CRASH OUT Forum Drive felett... A 7-4 MCG felett az ég nem narancssárga volt azon az éjszakán, hanem a...
  • Legend
    Kövi patchben kész. Zárok.
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Dorinna témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » dorinnadori« Hiba megnevezése » Rosszul számolt dutypercek...
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Yungsetta témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • toeszli
    toeszli reagált Dorinna témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Dorinna témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó