Legutóbbi tevékenység

• valakimostmar
    • meet11.png
    • meet12.png
    • meet13.png
    • meet14.png
    • meet15.png
    • meet16.png
  • valakimostmar
    valakimostmar válaszolt erre: Redline Collective.
    A srácok a meeten leginkább a pályák veszik igénybe jó néhány idegen társaságában, pár órán keresztül csak pörögnek a pályán, mivel nem...
    • rp-kep-2026-03-31.png
    • rp-kep-2026-03-31.2.png
  • valakimostmar
    valakimostmar reagált JatekMaster témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Bolondmike
    Bolondmike reagált Altos123 témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Név: Khira Love Adminisztrátor neve: Hector Indok: FearRP hiánya, Powergaming Tiltás időpontja: 2026.01.12. 21:27:43 Meddig tart a ban...
  • Blue
    Blue reagált Altos123 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Név: Khira Love Adminisztrátor neve: Hector Indok: FearRP hiánya, Powergaming Tiltás időpontja: 2026.01.12. 21:27:43 Meddig tart a ban...
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát Elfogadva Khira Love ub., az alábbi fórumon belül: Archívum.
  • Legend
    Hello. Feloldottalak, és átírtam a nálad lévő pénz értékét 99999-re. Jó játékot.
  • Döme
    Sziasztok! Én vagyok aki átadta pénzt. Autóra adtam neki és hogy ki tudja próbálni a dolgokat a szerven. Fatival beszéltem a ban után és...
  • T
    Tomato létrehozott egy témát Elfogadva Matthew Jones unban kérelme., az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Matthew Jones Adminisztrátor neve: Anti cheat Indok: Pénzbuggoltatás Tiltás időpontja: 2026.03.30. Meddig tart a ban: Örök Miért...
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Kaszass témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    !ZÁRHATÓ! - Köszönöm mindenkinek aki eddig követte a lapot, és valamilyen formában részt vett a karakter életében!
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Paku témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Köszönöm mindenkinek aki hozzá tett a karaktermhez! Zárható nem folytatom!
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Kaszass témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    !ZÁRHATÓ! - Köszönöm mindenkinek aki eddig követte a lapot, és valamilyen formában részt vett a karakter életében!

Kinézet személyre szabása

Top Alsó