Legutóbbi tevékenység

• Yungsetta
    Yungsetta reagált KOSZTA témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Elmondom az én szempontom, hogy miből is érzem azt a szivatást. Nagyon jól tudjátok, hogy minden egyes téren előnyben vagytok, ha...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Seend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok Taylor vagyok. Jelenleg melóba vagyok így a videókat estére bedobom amik vannak ezzel kapcsolatban. Első körben nem tudtuk...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált CruelCry témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok. Keon Rawlins néven én is részt vettem a PawnShopos rablásban. Arra lettem figyelmes bentről hogy megállt a TARV. Kiszálltak...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált KOSZTA témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok! Kyrie Vane Burton névvel részese voltam a PawnShopos rablásnak, nem akarok senkire ujjal mutogatni, de annyi biztos, hogy nem...
  • CruelCry
    CruelCry reagált Csirmász témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Köszönjük a hozzászólásokat mindkét féltől. A bírálatig a topicot zárom.
  • CruelCry
    CruelCry reagált KOSZTA témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Nem mondta senki, hogy kötelező megvárni. De józan ésszel gondolkodva négy emberrel ki érsz egy boltra amit rabolnak a bolt előt áll két...
  • CruelCry
    CruelCry reagált Duko témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Nem kötelező megvárni míg mindenki kiszalad, és felpattan a cross mocira vagy az elkaphatatlan rakéta seraph és társaival útnak ered...
  • Erkan
    Erkan reagált Paku témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Drayton Rashawn Karaktertörténete
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Paku témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Rage Against the Sirens Drayton állapota lassan, de biztosan romlani kezdett. Nem egyik napról a másikra történt. Nem volt egyetlen...
  • Paku
    Paku létrehozott egy témát Drayton Rashawn / Crash Dummy, az alábbi fórumon belül: Karaktertörténetek.
    Drayton Rashawn Karaktertörténete
  • JakeFury
    JakeFury reagált damnnnn témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerintem itt kicsit félre lett értelmezve a szituáció. RP szempontból a rendőrségnek fegyvertelen, menekülő személyekkel szemben nem a...
  • DarK
    DarK reagált Csirmász témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Köszönjük a hozzászólásokat mindkét féltől. A bírálatig a topicot zárom.
  • Bxlint
    Bxlint reagált Duko témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Nem kötelező megvárni míg mindenki kiszalad, és felpattan a cross mocira vagy az elkaphatatlan rakéta seraph és társaival útnak ered...
  • D
    Duko reagált Erkan témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    És egyébként te, hogy kerülsz a PK-ba?
  • D
    Duko reagált KOSZTA témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Egy alkalommal volt a futásos boltból dara, ott miss communication volt a mi részunkről na de ez mindegy is, kockapark meg más helyen...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó