Legutóbbi tevékenység

• Vedan
    Vedan reagált Erkan témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    És egyébként te, hogy kerülsz a PK-ba?
  • Erkan
    Erkan reagált KOSZTA témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Nem mondta senki, hogy kötelező megvárni. De józan ésszel gondolkodva négy emberrel ki érsz egy boltra amit rabolnak a bolt előt áll két...
  • KOSZTA
    Egy alkalommal volt a futásos boltból dara, ott miss communication volt a mi részunkről na de ez mindegy is, kockapark meg más helyen...
  • Erkan
    És egyébként te, hogy kerülsz a PK-ba?
  • Paku
    Paku reagált Cesar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Minden napra jut valami lövöldözés . Legyen az a getto közelébe vagy mas szakaszokon mint pl a kockapark . Az elmúlt napokba vagy ez...
  • Cesar
    Minden napra jut valami lövöldözés . Legyen az a getto közelébe vagy mas szakaszokon mint pl a kockapark . Az elmúlt napokba vagy ez...
  • Kaszass
    Kaszass reagált Yungsetta témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    A Forum Drive-on már senki nem kérdőjelezi meg, ki mozgatja a szálakat. Craig Stokes már nem az az ész nélkül balhézó kölyök, akit bárki...
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált KOSZTA témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Nem mondta senki, hogy kötelező megvárni. De józan ésszel gondolkodva négy emberrel ki érsz egy boltra amit rabolnak a bolt előt áll két...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált KOSZTA témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • KOSZTA
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Duko témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Nem kötelező megvárni míg mindenki kiszalad, és felpattan a cross mocira vagy az elkaphatatlan rakéta seraph és társaival útnak ered...
  • D
    Duko reagált Paku témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Segitek,maradtak bent a korházban is, amiről IC nem tudtak a srácok (mivel nem szertünk MG-ni). :) Engem ki csak 3-an vittek. A TARV...
  • D
    Duko reagált KOSZTA témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Többen tudtunk volna vissza menni, én személy szerint nem voltam fent a szerveren ezen a RP n, akkor léptem fel amikor ép a Paku-t...
  • Cesar
    Cesar reagált Duko témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Nem kötelező megvárni míg mindenki kiszalad, és felpattan a cross mocira vagy az elkaphatatlan rakéta seraph és társaival útnak ered...
  • D

Kinézet személyre szabása

Top Alsó