Legutóbbi tevékenység

• Paku
    Segitek,maradtak bent a korházban is, amiről IC nem tudtak a srácok (mivel nem szertünk MG-ni). :) Engem ki csak 3-an vittek. A TARV...
  • D
    Duko reagált Paku témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Oké eddig teljesen rendben van ezt nem is lehet vitatni,viszont az hogy Rick Ortega és Taylor Hayes szállitottak be engem,azzal már csak...
  • D
    Duko reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Én nem szállok ebbe bele, csak alátámasztom, hogy én voltam a civil. Ahogy kiszálltam a mentőből 3 járőregység kíséretét kaptam meg...
  • D
    Duko reagált Paku témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Hát a korháznál,ha bejelzett volna tényleg a script akkor nem annyi lett volna az RP-tek hogy én ne menjek sehova várjunk orvost,utána...
  • D
    Duko reagált KOSZTA témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Elmondom az én szempontom, hogy miből is érzem azt a szivatást. Nagyon jól tudjátok, hogy minden egyes téren előnyben vagytok, ha...
  • KOSZTA
    KOSZTA reagált Paku témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Oké eddig teljesen rendben van ezt nem is lehet vitatni,viszont az hogy Rick Ortega és Taylor Hayes szállitottak be engem,azzal már csak...
  • Cesar
    Nos mivel teljesen más sztorit mondasz reméljük a log meggyőzött ez az egyik . Két embert szerettünk volna azonosítani aki a golyót...
  • D
    Duko reagált CruelCry témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Sziasztok. Keon Rawlins néven én is részt vettem a PawnShopos rablásban. Arra lettem figyelmes bentről hogy megállt a TARV. Kiszálltak...
  • D
    Duko reagált KOSZTA témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Sziasztok! Kyrie Vane Burton névvel részese voltam a PawnShopos rablásnak, nem akarok senkire ujjal mutogatni, de annyi biztos, hogy nem...
  • Erkan
    Erkan reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Én nem szállok ebbe bele, csak alátámasztom, hogy én voltam a civil. Ahogy kiszálltam a mentőből 3 járőregység kíséretét kaptam meg...
  • Erkan
    Erkan reagált Paku témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Hát a korháznál,ha bejelzett volna tényleg a script akkor nem annyi lett volna az RP-tek hogy én ne menjek sehova várjunk orvost,utána...
  • Paku
  • Erkan
    Erkan reagált KOSZTA témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Elmondom az én szempontom, hogy miből is érzem azt a szivatást. Nagyon jól tudjátok, hogy minden egyes téren előnyben vagytok, ha...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált MedveB témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Valóban bejelzett a script: MainThrd/ [Bejelentés] A(z) West Vinewood kórházból egy orvos bejelentést tett lőtt seb miatt! Menjetek és...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó