Kezdőlap
Fórum
Új hozzászólások
Keresés a fórumok között
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Utolsó aktivitás
Felhasználók
Regisztrált felhasználók
Aktuális látogatók
Új profil megjegyzések
Keresés a profil megjegyzések között
Belépés
Regisztráció
Újdonságok
Keresés
Keresés
Csak címeket keressen
Által:
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Utolsó aktivitás
Menü
Belépés
Regisztráció
Install the app
Telepítés
Kezdőlap
Újdonságok
A JavaScript le van tiltva. A jobb élmény érdekében engedélyezze a JavaScriptet a böngészőben, mielőtt folytatná.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Legutóbbi tevékenység
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Legutóbbi tevékenység
Paku
válaszolt erre:
Jogos
PD pár tagja és Dean Monroe-ra Panasz
.
Segitek,maradtak bent a korházban is, amiről IC nem tudtak a srácok (mivel nem szertünk MG-ni). :) Engem ki csak 3-an vittek. A TARV...
2026.03.26 11:29:07
D
Duko
reagált
Paku témájára
ezzel a reakcióval:
Dislike
.
Oké eddig teljesen rendben van ezt nem is lehet vitatni,viszont az hogy Rick Ortega és Taylor Hayes szállitottak be engem,azzal már csak...
2026.03.26 11:24:50
D
Duko
reagált
Klaudia. témájára
ezzel a reakcióval:
Dislike
.
Én nem szállok ebbe bele, csak alátámasztom, hogy én voltam a civil. Ahogy kiszálltam a mentőből 3 járőregység kíséretét kaptam meg...
2026.03.26 11:24:42
D
Duko
reagált
Paku témájára
ezzel a reakcióval:
Dislike
.
Hát a korháznál,ha bejelzett volna tényleg a script akkor nem annyi lett volna az RP-tek hogy én ne menjek sehova várjunk orvost,utána...
2026.03.26 11:24:25
D
Duko
reagált
KOSZTA témájára
ezzel a reakcióval:
Dislike
.
Elmondom az én szempontom, hogy miből is érzem azt a szivatást. Nagyon jól tudjátok, hogy minden egyes téren előnyben vagytok, ha...
2026.03.26 11:23:59
KOSZTA
reagált
Paku témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Oké eddig teljesen rendben van ezt nem is lehet vitatni,viszont az hogy Rick Ortega és Taylor Hayes szállitottak be engem,azzal már csak...
2026.03.26 11:23:58
Cesar
válaszolt erre:
Jogos
.
Nos mivel teljesen más sztorit mondasz reméljük a log meggyőzött ez az egyik . Két embert szerettünk volna azonosítani aki a golyót...
2026.03.26 11:23:54
D
Duko
reagált
CruelCry témájára
ezzel a reakcióval:
Dislike
.
Sziasztok. Keon Rawlins néven én is részt vettem a PawnShopos rablásban. Arra lettem figyelmes bentről hogy megállt a TARV. Kiszálltak...
2026.03.26 11:23:39
D
Duko
reagált
KOSZTA témájára
ezzel a reakcióval:
Dislike
.
Sziasztok! Kyrie Vane Burton névvel részese voltam a PawnShopos rablásnak, nem akarok senkire ujjal mutogatni, de annyi biztos, hogy nem...
2026.03.26 11:23:28
Erkan
reagált
Klaudia. témájára
ezzel a reakcióval:
Wow
.
Én nem szállok ebbe bele, csak alátámasztom, hogy én voltam a civil. Ahogy kiszálltam a mentőből 3 járőregység kíséretét kaptam meg...
2026.03.26 11:23:07
Erkan
reagált
Paku témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
Hát a korháznál,ha bejelzett volna tényleg a script akkor nem annyi lett volna az RP-tek hogy én ne menjek sehova várjunk orvost,utána...
2026.03.26 11:22:44
Paku
válaszolt erre:
Jogos
.
2026.03.26 11:21:54
Erkan
reagált
KOSZTA témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
Elmondom az én szempontom, hogy miből is érzem azt a szivatást. Nagyon jól tudjátok, hogy minden egyes téren előnyben vagytok, ha...
2026.03.26 11:20:00
𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
reagált
Klaudia. témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
2026.03.26 11:17:29
𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
reagált
MedveB témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Valóban bejelzett a script: MainThrd/ [Bejelentés] A(z) West Vinewood kórházból egy orvos bejelentést tett lőtt seb miatt! Menjetek és...
2026.03.26 11:17:25
Kezdőlap
Újdonságok
Kinézet személyre szabása
Széles oldal
Az oldal kiszélesítése.
Almenü elrejtése
A menüpont alatti navigációs sáv elrejtése.
A weboldal sütiket használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a sütik használatát.
Elfogadás
Tudj meg többet....
Alsó