Legutóbbi tevékenység

• Yungsetta
    Yungsetta reagált Paku témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Neved: Drayton Rashawn Játékos(ok) neve: PD pár tagja és Dean Monroe-ra. Panasz oka: Többféle/fajta szabályszegés Panasz kifejtése: Az...
  • rrr
    rrr reagált Paku témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Neved: Drayton Rashawn Játékos(ok) neve: PD pár tagja és Dean Monroe-ra. Panasz oka: Többféle/fajta szabályszegés Panasz kifejtése: Az...
  • KOSZTA
    KOSZTA reagált Paku témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Erkan
    Erkan reagált Paku témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Paku
    Paku létrehozott egy témát Jogos PD pár tagja és Dean Monroe-ra Panasz, az alábbi fórumon belül: Lezárt panaszok játékos(ok) ellen.
    • ortega.png
    • nagykali.png
    • pk.PNG
    • log2.PNG
    • pk3.PNG
    • pk4.png
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Plusz bőrtípus.
    Addonként nem lehet a FiveM-be ilyeneket betölteni, replacelni meg nem fogjuk az alapokat, így zárok.
  • Legend
    Kövi patchel kész. Zárok.
  • Legend
    Legend reagált vajas témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ha legközelebb találkozok ezzel a jelenséggel, visszaveszem és átdobom.
  • vajas
    vajas válaszolt erre: Kerékcsere bug.
    Ha legközelebb találkozok ezzel a jelenséggel, visszaveszem és átdobom.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Kerékcsere bug.
    Hozzáteszem, hogy 3x is megcsináltam ezt a folyamatot, és nem jött elő a bug. Próbáljátok meg videóra venni a bugot, hátha abból több...
  • vajas
    vajas válaszolt erre: Kerékcsere bug.
    Nem minden esetben van ez a bug. Ötletem sincs mitől függ.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Kerékcsere bug.
    Nem tudom reprodukálni a 30-as id-jű PD-s kocsin. Kilőttem a bal első kereket, teljesen felnin volt, levettem a kereket, ráraktam az...
  • Vedan
    Vedan reagált Yungsetta témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    A Forum Drive-on már senki nem kérdőjelezi meg, ki mozgatja a szálakat. Craig Stokes már nem az az ész nélkül balhézó kölyök, akit bárki...
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Elbugoló járművek.
    Kövi patchel javítva, visszajelzés szükséges majd.
  • Erkan
    Erkan reagált Yungsetta témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    A Forum Drive-on már senki nem kérdőjelezi meg, ki mozgatja a szálakat. Craig Stokes már nem az az ész nélkül balhézó kölyök, akit bárki...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó