Legutóbbi tevékenység

• Kaszass
    Kaszass reagált Paku témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Rage Against the Sirens Drayton állapota lassan, de biztosan romlani kezdett. Nem egyik napról a másikra történt. Nem volt egyetlen...
  • Erkan
    Erkan reagált Paku témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Rage Against the Sirens Drayton állapota lassan, de biztosan romlani kezdett. Nem egyik napról a másikra történt. Nem volt egyetlen...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Paku témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Már kövi patchben javítva. Zárok.
  • Paku
    • fade1.png
    • dray és balhé.png
    • drogos.png
    • Tyla és dray.png
  • Jozsga
    Jozsga reagált inflexz témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    GOVERNMENT OF SAN ANDREAS HÁZASSÁGI SZÁNDÉK BEJELENTÉSE HÁZASODÓ FELEK ADATAI Név: - Ronnie McKenzie Születési helye, ideje: - Los...
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Bilincs feltörés bug.
    Már kövi patchben javítva. Zárok.
  • Yungsetta
    Yungsetta válaszolt erre: Bilincs feltörés bug.
    Ugyanez van nálunk is, ha éppen nincs fent admin, aki leszedi, akkor kicsit cumis a helyzet.
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Sensei témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Sensei « Hiba megnevezése » Bilincs feltörés nem működik. « Hiba bővebb...
  • Sensei
    Sensei létrehozott egy témát Bilincs feltörés bug, az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Sensei « Hiba megnevezése » Bilincs feltörés nem működik. « Hiba bővebb...
  • inflexz
    inflexz létrehozott egy témát Elfogadva Házassági szándék bejelentése, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    GOVERNMENT OF SAN ANDREAS HÁZASSÁGI SZÁNDÉK BEJELENTÉSE HÁZASODÓ FELEK ADATAI Név: - Ronnie McKenzie Születési helye, ideje: - Los...
  • Legend
    Kövi patchtől akkor fog bejelezni, ha legalább 1 liter kifőzetlen cucc van a lepárlóban.
  • Relay
    Megkaptad az UB-t! Jöhetsz fel! https://discord.gg/k2rkWBx94b
  • Erkan
    Erkan reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Kész.
  • Sensei
    Csak-csak jelen van. 19-én jelentettem be utoljára a kocsikat. Az ingatlanokra megkaptam az üzenetet, a kocsikra újfent nem kaptam meg...
    • 1774304025095.png

Kinézet személyre szabása

Top Alsó