Legutóbbi tevékenység

• All Off Brouge
    6️⃣0️⃣
  • Legend
    Tudtok esetleg valami reprodukálást erre? Mert véletlenszerű hibának látszik, ami nálam eddig még például nem jött elő.
  • Legend
    Én lehívtam ezt a járművet deven, és minden gond nélkül benne maradt a tuning, szóval nem lesz itt semmilyen bug. Zárok.
  • Kaszass
    Kaszass reagált Vedan témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Köszönöm szépen mindenkinek a közreműködést, aki segített és részt vett, illetve ihletett adott a karaktertörténetem vezetésébe! ZÁRHATÓ!
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Omnis E-GT váltó hiba.
    A listában helytelenül van benne, kövi patchel kikerül. Ha valahogy meg tudtad venni a tuningot, igényeld vissza a pénzt. Zárok.
  • Cesar
    Továbbra is fenáll mi is tapasztaltuk ugyan ezt !
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Fémtörő tárak.
    Kövi patchel javítva. Zárok.
  • Legend
    Kövi patchel kész. Zárok.
  • django
    django reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Kövi patchel javítva.
  • Legend
    Kövi patchel javítva.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: kocsi festés bug..
    Kövi patchel javítva, addig is az előttem lévő hozzászólásban lévő megoldással működik. Zárok.
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált CruelCry témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    "Forgive Me, Brother" Március 17 van.A nagy nap.Ma játszunk az egyik legerősebb csapat ellen.Délután négykor kezdődik a meccs. Reggel...
  • Chloee
    Chloee reagált Vedan témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Köszönöm szépen mindenkinek a közreműködést, aki segített és részt vett, illetve ihletett adott a karaktertörténetem vezetésébe! ZÁRHATÓ!
  • Paku
    Paku reagált Vedan témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
  • Erkan
    Erkan reagált Vedan témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó