Legutóbbi tevékenység

• Legend
    Legend válaszolt erre: kocsi festés bug..
    Kövi patchel javítva, addig is az előttem lévő hozzászólásban lévő megoldással működik. Zárok.
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált CruelCry témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    "Forgive Me, Brother" Március 17 van.A nagy nap.Ma játszunk az egyik legerősebb csapat ellen.Délután négykor kezdődik a meccs. Reggel...
  • Chloee
    Chloee reagált Vedan témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Köszönöm szépen mindenkinek a közreműködést, aki segített és részt vett, illetve ihletett adott a karaktertörténetem vezetésébe! ZÁRHATÓ!
  • Paku
    Paku reagált Vedan témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Köszönöm szépen mindenkinek a közreműködést, aki segített és részt vett, illetve ihletett adott a karaktertörténetem vezetésébe! ZÁRHATÓ!
  • Erkan
    Erkan reagált Vedan témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
  • Kaszass
    Kaszass reagált CruelCry témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    "Forgive Me, Brother" Március 17 van.A nagy nap.Ma játszunk az egyik legerősebb csapat ellen.Délután négykor kezdődik a meccs. Reggel...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Vedan témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált CruelCry témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Vedan témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
  • Vedan
    • lezarasmehetki.png
    • lezarasmehetki2.png
  • Erkan
    Erkan reagált CruelCry témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • CruelCry
    CruelCry reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Kedves @Kaszass! Gratulálunk, lapod elnyerted a mínősített rangot. A többit a szerveren tudod intézni.
  • CruelCry
    • 87564323212314564.jpg
    • 87543524214231.jpg
    • 76543145.jpg
  • rg.certified
    rg.certified reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szevasz, Következő szabálysértésig. Feloldottam.
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált rg.certified témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Név: Raymond Gibbs Adminisztrátor neve: Ruszi Indok: OOC stílus Tiltás időpontja: 2023.10.29. 13:49:17 Meddig tart a ban: Örök Miért...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó