Kezdőlap
Fórum
Új hozzászólások
Keresés a fórumok között
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Utolsó aktivitás
Felhasználók
Regisztrált felhasználók
Aktuális látogatók
Új profil megjegyzések
Keresés a profil megjegyzések között
Belépés
Regisztráció
Újdonságok
Keresés
Keresés
Csak címeket keressen
Által:
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Utolsó aktivitás
Menü
Belépés
Regisztráció
Install the app
Telepítés
Kezdőlap
Újdonságok
A JavaScript le van tiltva. A jobb élmény érdekében engedélyezze a JavaScriptet a böngészőben, mielőtt folytatná.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Legutóbbi tevékenység
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Legutóbbi tevékenység
Evo
reagált
Jakee témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
Neved: Luna Reed Adminisztrátor(ok) neve: Csirmász Panasz oka: Túlzott szankció. Panasz kifejtése: A panaszom oka, hogy nem értek egyet...
2026.03.19 21:35:22
Jakee
létrehozott egy témát
Jogtalan
Luna Reed - Csirmász
, az alábbi fórumon belül:
Lezárt panaszok adminisztrátor(ok) ellen
.
Neved: Luna Reed Adminisztrátor(ok) neve: Csirmász Panasz oka: Túlzott szankció. Panasz kifejtése: A panaszom oka, hogy nem értek egyet...
2026.03.19 21:34:44
A
Altos123
reagált
Csirmász témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Töltöttem el hosszabb időt mint a PD, mint az SD berkein belül. Ha nem lett volna okotok ott maradni, rég tovább álltatok volna, és szó...
2026.03.19 21:28:26
Yungsetta
reagált
Csirmász témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Töltöttem el hosszabb időt mint a PD, mint az SD berkein belül. Ha nem lett volna okotok ott maradni, rég tovább álltatok volna, és szó...
2026.03.19 21:25:19
Relay
reagált
Csirmász témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
2026.03.19 21:25:00
Csirmász
válaszolt erre:
Jogos
Reale panasza Logan Cooper és Luna Reed ellen.
.
2026.03.19 21:24:16
KOSZTA
válaszolt erre:
Jogos
.
Értem, így érthetőbb picit, habár Logan-t még mindíg nem tudom honnan veszi ketten voltunk mert engem követett, Tasha közelemben sem volt.
2026.03.19 21:19:13
Jakee
válaszolt erre:
Jogos
.
Szia. Ezt is kifejtettem már fentebb, de megválaszolom neked újra. [ 3050438] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Luna Reed mondja: Na mit...
2026.03.19 21:16:24
KOSZTA
válaszolt erre:
Jogos
.
Még egy kérdésem lenne és tényleg befejeztem. Ahogy a felszólításodon is látható, többes számban írtad "személyeket" és "jöjjenek...
2026.03.19 21:14:36
Jakee
válaszolt erre:
Jogos
.
Korábban már erre is adtam választ a fentebbi válaszaim között. Javarészt írni álltam meg és hallgatózni, amiket rádióztam is, ez is...
2026.03.19 21:07:22
Csirmász
válaszolt erre:
Jogos
.
A klipen látható mozgásod erősen utal arra, hogy mégis csak láttad azt a nametag-et, és csak a tökéletes alkalmat vártad, hogy Koszta...
2026.03.19 21:04:59
Jakee
válaszolt erre:
Jogos
.
A kérdésedre további választ nem tudok neked adni. Sajnálatos módon csak az a kettő klippem van amit már feltöltöttem. További...
2026.03.19 21:02:13
Csirmász
válaszolt erre:
Jogos
.
Elolvastam és megnéztem a mindkét fél által felhozott bizonyítékokat, érveket. Mielőtt még a PK elbírálásra kerülne: @Jakee feléd lenne...
2026.03.19 20:57:27
Jakee
válaszolt erre:
Jogos
.
Továbbra is csak azt tudom mondani amit láttam, azaz nem láttam ebben az esetben, a te esetedben. Annyit még hozzáfűznék, hogy ilyen...
2026.03.19 20:55:14
KOSZTA
válaszolt erre:
Jogos
.
Centinként végignéztük az egészet és végig látszódott a nametagem onnan ahol te álltál. Mindegy szerintem nincs értelme ezt tovább...
2026.03.19 20:48:56
Kezdőlap
Újdonságok
Kinézet személyre szabása
Széles oldal
Az oldal kiszélesítése.
Almenü elrejtése
A menüpont alatti navigációs sáv elrejtése.
A weboldal sütiket használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a sütik használatát.
Elfogadás
Tudj meg többet....
Alsó