Legutóbbi tevékenység

• B
    Szia! Nem támogatom az ötletet, szerintem megfelelő a mostani rendszer is. Feleslegesnek tartom, hogy meg lehessen venni a telephelyeket...
  • Adam052
    Meg hétköznap nem mindig ér rá mindenki, addig csak bérli, és egyszer elfogy a pénz. Ha meg nem bérli ki akkor más megveszi, aztán át...
  • Adam052
    akkor csak céggel
  • A
    egyetlen baj van ezzel egy cèg megvásárolja majd mindet vagy kialakulnak telephely kereskedő cègek? jó ez a bèrlès!
  • Adam052
    Adam052 létrehozott egy témát Telephely vásárlás örökre, az alábbi fórumon belül: Lezárt ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » DC: adam_0619052 « Ötleted leírása » Lehessen örök időre vásárolni...
  • Simoon
    Simoon válaszolt erre: Telepvásárlás örökre.
    Helló. Mintát használva próbáld újra. Ezt most zárom.
  • Adam052
    Adam052 létrehozott egy témát Telepvásárlás örökre, az alábbi fórumon belül: Lezárt ötletek.
    lehessen telepet vásárolni, nem csak bérelni
  • R
    INTERNAL REVENUE SERVICE CSERE ADÓZÁSI NYOMTATVÁNY Az Internal Revenue Service bizonyos feltételek mellett fogadja el a...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Erkan témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Teljesen tudom támogatni az ötleted ezen tényleg kéne egy masszív változtatás, sokszor mi sem merjük bevállalni a túl drogozott szerepet...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Faint témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Leoncio Guzman / ._Faint_. « Ötleted leírása » A jelenlegi függőségben...
  • CruelCry
    CruelCry reagált IamHiro95 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Az utóbbi időben Ox és Cuff eléggé ráálltak a drogokra. Nem volt már ritka, hogy napokig alig aludtak, csak lógtak a blockon, vagy...
  • Greg89
    Greg89 reagált Faint témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Leoncio Guzman / ._Faint_. « Ötleted leírása » A jelenlegi függőségben...
  • Hans
    Hans reagált Adam052 témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Egy új bontó telep, ami (irl) Amon Oliver-éhez hasonlít, és több hasonló is legyen belőle a mappon, szerintem nagyon jó ötlet lenne
  • Erkan
    Teljesen tudom támogatni az ötleted ezen tényleg kéne egy masszív változtatás, sokszor mi sem merjük bevállalni a túl drogozott szerepet...
  • Erkan
    Erkan reagált Faint témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó