Legutóbbi tevékenység

• M
    Martinez reagált .Kritya témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Hali. Teljes mértékben támogatom az ötletet, jól jönne néhány modern, "flagship" autó a szerverre. Korábban én is terveztem hasonlót...
  • M
    Martinez reagált Klód témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Nagyon zsiványul néznek ki, de rohadt drágák :D
  • Simoon
    Simoon reagált Martinez témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Járművekkel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Ramiz Gilbert / amartiinez « Ötleted leírása » Találtam pár érdekes...
  • .Kritya
    .Kritya válaszolt erre: Pár új jármű.
    Hali. Teljes mértékben támogatom az ötletet, jól jönne néhány modern, "flagship" autó a szerverre. Korábban én is terveztem hasonlót...
  • Csabuel
    Csabuel reagált Martinez témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Járművekkel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Ramiz Gilbert / amartiinez « Ötleted leírása » Találtam pár érdekes...
  • M
    Martinez létrehozott egy témát Pár új jármű, az alábbi fórumon belül: Lezárt ötletek.
  • Pecsrik
    GOVERNMENT OF SAN ANDREAS RENDEZVÉNY KÉRELEM TISZTELT IGÉNYLŐ! Tájékoztatom, hogy igényét rögzítettük, azt mérlegelés után a bizottság...
  • ArmyOfHardcore
    ArmyOfHardcore reagált Allen-Jakson témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    biztos hogy 5 ezer majd mutatok olyat ami generálos ha generálos fekete korom jön folyamatosan belőle ezekből nem jön
  • Boxos
    Boxos reagált Hector témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Folytatjuk a történetet...
  • django
    django reagált Sasha témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Elképzelés amúgy egyezik amire én is gondoltam, csak sokan nem vevőek erre mert "nem ad hozzá semmit az rp élményhez...." "pattamj fel...
  • django
    Attól, hogy egy ötlet nem ment korábban, amennyiben az másképp van megvalósítva, lehet, hogy más reakciót hozna ki a közösségből (a való...
  • B
    Bendzsi reagált Flecso témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Barnfind Autóvásárlás A barnfindozáshoz autószerelő cég szükséges, továbbá egy megvett bontó műhely interior, amiket a...
  • Kaszass
    Kaszass reagált Amadeus témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    D E O N "SWIPE” C A L D E R STREET DOSSIER // CHAPTER VII: THE BREAKING POINT ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬...
  • A
    biztos hogy 5 ezer majd mutatok olyat ami generálos ha generálos fekete korom jön folyamatosan belőle ezekből nem jön
  • _Shefi_
    _Shefi_ reagált DarK témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó