Legutóbbi tevékenység

• Sensei
    Sensei válaszolt erre: Élményképek.
    • kokaindiab.png
    • kokaindiab (1).png
  • Simoon
    Simoon reagált Dorinna témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » dorinnadori « Ötleted leírása » Nagy segítség lenne, ha a sethair...
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált KOSZTA témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Sasha témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Tény, hogy női ruháknál is eléggé sok ilyen van amely beleló az egyikbe vagy a másikba. Illetve olyan is van amely meg se jelenítődik de...
  • Amadeus
    Amadeus reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Véleményem szerint nem funkcionális scriptek kellenének, hanem ember és ember közt több interakció, kapcsolat, és bőven meglehet oldani...
  • boldogdani11
    boldogdani11 reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Véleményem szerint nem funkcionális scriptek kellenének, hanem ember és ember közt több interakció, kapcsolat, és bőven meglehet oldani...
  • Flecso
    Flecso reagált Dorinna témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » dorinnadori « Ötleted leírása » Nagy segítség lenne, ha a sethair...
  • DarK
    DarK reagált Dorinna témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • popek
    hajrá dóri jó ötlet
  • popek
    popek reagált Dorinna témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Sasha
    Tény, hogy női ruháknál is eléggé sok ilyen van amely beleló az egyikbe vagy a másikba. Illetve olyan is van amely meg se jelenítődik de...
  • Sasha
    Elképzelés amúgy egyezik amire én is gondoltam, csak sokan nem vevőek erre mert "nem ad hozzá semmit az rp élményhez...." "pattamj fel...
  • Sasha
    Sasha reagált django témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Az a gond a Custom Buziness autó kölcsönzővel szerintem, hogy nem úgy elégíti ki az igényr, ahogyan az kényelmes lenne. Mint RP...
  • A
    van olyan amelyik friss generállal is csinálja
  • A
    5 ezrenkènt kell

Kinézet személyre szabása

Top Alsó