Legutóbbi tevékenység

• django
    django reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Eddig is volt.
  • django
    django reagált Sensei témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    De mostmár több hogy leírtam.
  • Kaszass
    Az este pont úgy indult, mint az összes többi: a pára rátapadt a betonra, a távolban egy sziréna sírt, de itt, a hood szívében csak a...
    • asdsadddfaasss.png
    • mugshocazz1.png
    • asdas12232.png
  • KOSZTA
    KOSZTA reagált Yungsetta témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Greg89
    Greg89 reagált Pecsrik témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Nem támogatom. Többször próbáltunk egy bérlőt létrehozni érdekesebbnél érdekesebb és ritkább autókkal, de nem volt rá semmi érdeklődés...
  • D
    Duko létrehozott egy témát Fegyverlámpa mint duty item, az alábbi fórumon belül: Szerverrel kapcsolatos ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Jordan Corryder / Duko « Ötleted leírása » Üdv! Szeretném ha szolgálati...
  • Sensei
    De mostmár több hogy leírtam.
  • Sensei
    Jöhet a hirdetés hogy fuvar kell S.O.S.
  • Bolondmike
    Sok értelmét nem látom, hiszen ilyenek nélkül is működik.
  • django
    Az a gond a Custom Buziness autó kölcsönzővel szerintem, hogy nem úgy elégíti ki az igényr, ahogyan az kényelmes lenne. Mint RP...
  • Polya
    Egyetértek Pecsrikkel, nekem is volt már egy autókölcsönző custom bizniszem és nem volt rá igény. A saját kölcsönzőmben teljesen alap...
  • django
    django reagált Sasha témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Okés, szép és jó! De első sorban nem milliárd értékűekkel kellene próbálkozni. Olyankor jó, hogy nem jönnek. Én ha rl autót akarok...
  • django
    nanana, nem mind :D van ami még várat magára, egy aztán csak össze jön
  • Sasha
    Okés, szép és jó! De első sorban nem milliárd értékűekkel kellene próbálkozni. Olyankor jó, hogy nem jönnek. Én ha rl autót akarok...
  • guszti
    guszti létrehozott egy témát Fuvardíj visszaigénylés (Bug), az alábbi fórumon belül: Archívum.
    InGame neved és Discord azonosítód: Doug Moore (guszti1) Problémád / kérdésed / kérésed kifejtése: Egy traileres fuvar lerakásakor az...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó