Legutóbbi tevékenység

• Makó
    Makó létrehozott egy témát Szódabikarbóna 10-es csomag, az alábbi fórumon belül: Szerverrel kapcsolatos ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Nathan Casey « Ötleted leírása » Szódabikarbóna 10-es stack vásárlása...
    • 1772125842866.png
  • Blunt.
    Blunt. reagált django témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    A fülhallgatót meg a palylist/spotify dolgot még tudom támogatni, de ez az 5 méteres körzetbe, engem őszintén kicsit zavarna. Egyrészt...
  • L
    Leila98 létrehozott egy témát Elfogadva Házasság, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    GOVERNMENT OF SAN ANDREAS HÁZASSÁGI SZÁNDÉK BEJELENTÉSE HÁZASODÓ FELEK ADATAI Név: - Frieda Baumann Születési helye, ideje: -...
  • Kaszass
    Kaszass reagált CruelCry témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    The Dreams That Break Him Egyre mélyebb szarságokba süllyednek, és Ox már szinte csak a crackkel tudja egyben tartani magát...
  • django
    Maga az a rész, hogy akkor a versenyt fizikailag lehessen lebonyolítva, kicsit szerintem is lehetetlen, és sok bug is lenne. Viszont...
  • django
    django reagált Yama témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Yama « Ötleted leírása » Szerintem bizonyos csoportokban, sokat dobna...
  • django
    django válaszolt erre: Zene - Telefonról.
    A fülhallgatót meg a palylist/spotify dolgot még tudom támogatni, de ez az 5 méteres körzetbe, engem őszintén kicsit zavarna. Egyrészt...
  • Erkan
    Erkan reagált CruelCry témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    The Dreams That Break Him Egyre mélyebb szarságokba süllyednek, és Ox már szinte csak a crackkel tudja egyben tartani magát...
  • S
    SDani64 reagált Yama témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Yama « Ötleted leírása » Szerintem bizonyos csoportokban, sokat dobna...
  • Y
    Yama létrehozott egy témát Zene - Telefonról, az alábbi fórumon belül: Szerverrel kapcsolatos ötletek.
  • Vedan
    Vedan reagált CruelCry témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált CruelCry témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Blunt.
    Blunt. reagált CruelCry témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált CruelCry témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált CruelCry témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó