Legutóbbi tevékenység

• Blunt.
    Blunt. reagált Amadeus témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    D E O N "SWIPE” C A L D E R STREET DOSSIER // CHAPTER VII: THE BREAKING POINT ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬...
  • Bolondmike
    Bolondmike reagált Simoon témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Jobban értékeltem volna ha ott bevallod, hogy hibáztál. Nem fogom feloldani a kitiltásod, elutasítva.
  • Amadeus
    Amadeus reagált aszomjusagtolkivanszaradv témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Zárófejezet - Homo Sacer A hatalom feltételezett megléte csúnyán tudja torzítani a valóságunkat Központi alak, már megint, ki hitte...
  • Amadeus
    D E O N "SWIPE” C A L D E R STREET DOSSIER // CHAPTER VII: THE BREAKING POINT ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Simoon témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Jobban értékeltem volna ha ott bevallod, hogy hibáztál. Nem fogom feloldani a kitiltásod, elutasítva.
  • Jumi
    Jumi reagált Simoon témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Simoon
  • Jumi
    Jumi reagált Gh0st23 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    The color of a new club and a new story
  • Gh0st23
    The color of a new club and a new story
    • scar.png
  • Kertace
    Kertace válaszolt erre: Targonca bug.
    • 1772032167645.png
  • Blunt.
    Blunt. reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Sólo un día normal
  • Greg89
    Greg89 reagált Cesar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Dean Monroe « Ötleted leírása » A szerelő telepeken dolgozóknak a...
  • JakeFury
    Sólo un día normal
    • rp-kep-2026-02-25.png
  • JakeFury
    JakeFury válaszolt erre: Targonca bug.
    Szia! Sajnos nem tudok videót róla közzétenni, viszont nincs benne ördöngösség. Ahogy megérkezel a felrakódás helyszínére, rögtön...
  • Cesar
    Cesar reagált Simoon témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Hello @Jumi. Az ügyintézés alatt és az előző kérelmedben is azért harcoltál, hogy a bannod jogtalan. 1 hét alatt mitől változott meg a...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó