Legutóbbi tevékenység

• DarK
    DarK reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Köszönjük szépen a további hozzászólásokat! A vezetőséggel együttesen átnéztük a többi logot, ami alapján habár kiderültek még dolgok...
  • Kaszass
    Kaszass reagált Erkan témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    A Face-es flörttől egy másik lányig? Minden egy egyszerű Face-pörgetéssel indult. Ree meglátta Cazzy profilját, és nem is szarakodott...
  • Csirmász
    Csirmász reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Köszönjük szépen a további hozzászólásokat! A vezetőséggel együttesen átnéztük a többi logot, ami alapján habár kiderültek még dolgok...
  • B
    Balito reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Feloldva.
  • valakimostmar
    valakimostmar reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Chloee
    Chloee reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • B
    Balito létrehozott egy témát Elfogadva Zane Calder UB kérelem, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Zane Calder Adminisztrátor neve: AC Indok: Cheat Engine használata Tiltás időpontja: 02.22.19:45 körül Meddig tart a ban: Perma...
  • Klaudia.
  • A
    A képen is látszik, hogy még onnan se látni és ez nem a te szemszöged. Így van, szembe a színpaddal, a kocsi és a többi ember takarásába.
  • Chloee
    Sziasztok ismét. Szia! [ 6058546] [b3751_GTAProce]MainThrd/ [Megafon] [ULSA] Leighton Dowler: Ööö, FENG! Gratulálunk! [ 6075937]...
  • Boxos
    Az én szemszögemből ahogy sétáltam keresztül a tömegen, tisztán látható volt, hogy ott álltok maszkban. Annyira nem adja át a kép, de...
    • image.png
  • A
    Képen látszik hol álltatok, mi a rámpa kocsi után, álltunk ezen a részen: a fentebb beküldött szettbe, abból a szögből lehetetlen hogy...
  • valakimostmar
    Szia mivel én gázoltam el emiatt szólok hozzá, nálam már nem írt direkt meg vártam amíg leírja/ abba hagyja. Ha valójában írt akkor...
  • Boxos
    Sziasztok újra. Akkor használtam én is a voice rádiót, amikor gyalogosan volt üldözve Feng Shan.
  • Zsomi
    Zsomi reagált Bean témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Hali, újra. Ezt még hozzá teszem ha már van újra lehetőség arra hogy hozzá lehet szólni. Vissza kerestem a logban : MainThrd/ ** [CH...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó