Legutóbbi tevékenység

• Csirmász
    Sziasztok! Több releváns bizonyítékot kaptunk a rendvédelem több tagjától, és a rendezvény szervezőitől logok, képek, és videók...
  • Boxos
    Ahogy fent is leírtam, el gázoltatok egy civilt és egy Officer-t. Szerinted ezek után nem fogunk ellenőrizni senkit, aki gyanús lehet...
    • 534a1793-c6c7-4502-8ade-99f049fe1a33-screenshot.png
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Erkan témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    A Face-es flörttől egy másik lányig? Minden egy egyszerű Face-pörgetéssel indult. Ree meglátta Cazzy profilját, és nem is szarakodott...
  • Boxos
    Ha csak végig nézem a képeket amik készültek az eseményen, én nem látok senkin maszkot, csak rajtatok volt. Folyamatosan jártam körbe az...
    • Kepernyokep_2026-02-21_223153.png
  • Boxos
    Szia. A rendezvényen, ahogy te írtad. Én először nem is vettek észre, nekem is úgy mondták IC hogy ott vagy, plusz a neved is mondták...
  • valakimostmar
    valakimostmar reagált alfa témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Voltunk elegen hozzá, hogy biztonságba érezzem magam egy publikus területen, sok emberrel körbe véve. Nem volt semmilyen kényszerítő...
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Erkan témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    A Face-es flörttől egy másik lányig? Minden egy egyszerű Face-pörgetéssel indult. Ree meglátta Cazzy profilját, és nem is szarakodott...
  • A
    Voltunk elegen hozzá, hogy biztonságba érezzem magam egy publikus területen, sok emberrel körbe véve. Nem volt semmilyen kényszerítő...
  • Erkan
    Erkan reagált Bean témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Hali, te egészen pontosan erről az esetről beszélsz ahol én is Rp-ben voltam. Ebben az RP-ben te semmilyen Fear Rpt nem mutattál, a...
  • Jozsga
    Jozsga reagált Erkan témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Amadeus
    Amadeus reagált Erkan témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Vedan
    Vedan reagált Erkan témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Erkan
    • FiveM_b3751_GTAProcess 2026-02-21 17-17-25_725.png
    • FiveM_b3751_GTAProcess 2026-02-22 00-18-20_290.png
    • FiveM_b3751_GTAProcess 2026-02-22 00-14-43_435.png
    • FiveM_b3751_GTAProcess 2026-02-22 00-09-21_186.png
    • FiveM_b3751_GTAProcess 2026-02-22 00-01-15_355.png
    • FiveM_b3751_GTAProcess 2026-02-21 23-53-59_267.png
    • carmeet.png
    • fn2.png
    • fn.png
    • fülbevaló.png
  • Chloee
    Chloee reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok! Beszéltem a rendezvény szervezőivel, akik azt az információt adták nekem, hogy Marcus Kellan volt az aki kiderítette, hogy...
  • Chloee
    Chloee reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Köszönjük a hsz-eket, de jelenleg sehol sem vagy a résztvevője. Hamár Feng megírta a PK-t, akkor a továbbiakban ő is védje magát.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó