Legutóbbi tevékenység

• V
    Vedan reagált KOSZTA témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    A fehér falakon túl A kórház automata ajtaja sziszegve csukódott be Von mögött. Két hét. Tizennégy napig bámulta a plafon repedéseit...
  • V
    The Black Market Egy dög unalmas napon beütött a hír a bratyóknak: fekete piac lesz a városban. Nem volt egyszerű kiszedni a pontos...
  • V
    A nap lassan bukott le a hood betonrengetege mögött, narancssárga fényt vetve a kopott falakra. Dayvon a korláton ülve figyelte a...
  • V
    Vedan reagált CruelCry témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    "No Loyalty Left" Egy nap egy alig 16 éves kölyök sétált át a környéken suliból hazafelé. Látszott rajta, hogy teljesen ártatlan...
  • V
    Vedan reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Kedves @CruelCry! Örömmel értesítelek téged, hogy a karakterlapod minősített elismerésben részesül! A továbbiakat a szerveren tudod...
  • V
    "Blue Lights, Red Blood" Pár nappal később végre megtalálták a nőt. A banda addig folyamatosan körözött a városban, mindenki figyelt...
  • V
    "Marked by Color" Ox bandájának addigra már komoly híre ment a városban. Nem csak az utcán ismerték őket, hanem a rendőrök is egyre...
  • V
    Vedan reagált Blunt. témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    2/15/2026 - 10:51PM - Forum Drive, Strawberry. Soo.. - az élet sokszor változnik, ezzel együtt én is, a mai nap zavaros volt, Pacific...
  • V
    Vedan reagált Blunt. témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    2/17/2026 - 9:06PM - Has everything changed? Szóval, a mai este eléggé durván fejeződött, a délután elején lecsekkoltam a 7-4 blockra...
  • Erkan
    Erkan reagált CruelCry témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    "No Loyalty Left" Egy nap egy alig 16 éves kölyök sétált át a környéken suliból hazafelé. Látszott rajta, hogy teljesen ártatlan...
  • Blueboy990412
    Blueboy990412 reagált Blunt. témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    2/17/2026 - 9:06PM - Has everything changed? Szóval, a mai este eléggé durván fejeződött, a délután elején lecsekkoltam a 7-4 blockra...
  • CruelCry
    CruelCry reagált Blunt. témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Blunt. témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált CruelCry témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó