Legutóbbi tevékenység

• boldogdani11
    boldogdani11 reagált KOSZTA témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Oda vagyunk kerűlve, hogy bandásként ocsmárolnak, minden szart szembe mondanak nekem tűrni kell mindent mert ha fegyvert rántok egy...
  • boldogdani11
    boldogdani11 reagált Bolondmike témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Még azt is beleírtam volna én személy szerint, hogy magában a játékban a szerveren lévő fegyverekkel lehessen játszani, ne csak az alap...
  • Blunt.
    Blunt. reagált Erkan témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Gh0st23
    Gh0st23 reagált Erkan témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Chloee
    Chloee reagált Cesar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerintem az egyik legnagyobb probléma az, hogy mindkét fél egy rossz helyzetben inkább a szabályzatot lapozza, és azt keresi, miben...
  • V
    Vedan reagált Erkan témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Erkan témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Erkan
    • drugdeal1.png
    • drugdeal2.png
    • drugdeal3.png
    • drugdeal4.png
    • drugdeal5.png
  • Botosjeti
    Botosjeti létrehozott egy témát Benzinkúti RP hiba, az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Jorge Carlos / Botosjeti « Hiba megnevezése » Benzinkutas NPC « Hiba...
    • kép_2026-01-29_203919845.png
  • S
    Sense reagált 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    GOVERNMENT OF SAN ANDREAS VÁLÁS BEJELENTÉSE VÁLÓ FELEK ADATAI Név: - Anne Freemon Születési helye, ideje: - Netherlands, Rotterdam...
  • Bolondmike
    Még azt is beleírtam volna én személy szerint, hogy magában a játékban a szerveren lévő fegyverekkel lehessen játszani, ne csak az alap...
  • django
    django reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Nem tervezünk módosítani ezen, illetve nem szeretnénk több ilyen topicot sem látni. (Ez ma már a 2.) Összességében mivel több fuvar...
  • Legend
    Nem tervezünk módosítani ezen, illetve nem szeretnénk több ilyen topicot sem látni. (Ez ma már a 2.) Összességében mivel több fuvar...
  • Bruno
    Bruno reagált KOSZTA témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Oda vagyunk kerűlve, hogy bandásként ocsmárolnak, minden szart szembe mondanak nekem tűrni kell mindent mert ha fegyvert rántok egy...
  • django
    django létrehozott egy témát Kamionos fuvarok díjának visszaállítása, az alábbi fórumon belül: Lezárt ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Kevin Stamper/djangesz « Ötleted leírása » Amit most írok, nem...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó