Legutóbbi tevékenység

• Bolondmike
    Bolondmike létrehozott egy témát Bontó fuvarok nullázodása., az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » bolondmike « Hiba megnevezése » Bontó fuvarok nullázodása. « Hiba bővebb...
  • Bruno
    Bruno reagált Botosjeti témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Körülbelül másfél hete kezdtem el újra RP-zni, többéves kihagyás után. Egy átlagos Davisi benzinkutast alakítok, amely lehetőséget ad...
  • Chloee
    Chloee reagált valakimostmar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Én is fater féleményét osztom, mind két félnek a mentalitásával kellene valamit kezdeni, beleértve tőlünk is néhány tagot, néha...
  • Chloee
    Chloee reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ja. Roppant megosztó kérdés amúgy. Szerintem a megoldás az a kollektív rálátás lenne mindkét fél részéről. Elég sokan voltak már a vonal...
  • django
    django válaszolt erre: Targonca bug.
    Amint ismét jelentkezik a dolog, küldöm
  • Botosjeti
    Körülbelül másfél hete kezdtem el újra RP-zni, többéves kihagyás után. Egy átlagos Davisi benzinkutast alakítok, amely lehetőséget ad...
  • Y
    Yama válaszolt erre: Öv hiba.
    Akkor sajnos ők ezt gondolom sosem orvosolják majd... Azért köszönöm válaszod! :3
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Targonca bug.
    Kernek fuvarlevelekrol printscreent, es hogy melyik depon (felrakon vagy lerakon) nem lehet felvenni a targoncat.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Öv hiba.
    Ezek az anomaliak kocsitol fuggetlenek, fivem faszsagok
  • Y
    Yama válaszolt erre: Öv hiba.
    Néhány autónál ez így igaz, viszont a KomodaFR esetében furán működik és még van egy pár autó... 60-al nekicsúsztam a falnak a múltkor...
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Öv hiba.
    Hogy ne lenne ertelme? Utkozes soran sokkal hamarabban serulsz, es nagyobbat, ha nincs bekotve a karaktered..
  • A
    Allen-Jakson válaszolt erre: Targonca bug.
    Nincs semmi legalábbis nekem eddig nem volt
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Targonca bug.
    F8 hibauzenet van?
  • A
    Allen-Jakson válaszolt erre: Öv hiba.
    van aki használja mèg a biztonsági övet? azt is elfelejtettem melyik gombbal kell amióta kivezettèk a fix trafit azóta semmi èrtelme
  • A
    Allen-Jakson válaszolt erre: Targonca bug.
    Nekem is ès sofőrjeimnek is gyakran csinálja ezt. Admin is anyit tud javasolni nyomkodjuk de az idő az megy nem egy fuvar volt amit nem...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó