Legutóbbi tevékenység

• Jumi
    Jumi reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Changelog 1.9 Újdonságok - Bekerült a rendvédelemnek egy /pmedic parancs, amivel gyors ellátásban lehet valakit részesíteni. Ilyenkor...
  • Jumi
    Jumi reagált 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    GOVERNMENT OF SAN ANDREAS VÁLÁS BEJELENTÉSE VÁLÓ FELEK ADATAI Név: - Anne Freemon Születési helye, ideje: - Netherlands, Rotterdam...
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    GOVERNMENT OF SAN ANDREAS VÁLÁS BEJELENTÉSE VÁLÓ FELEK ADATAI Név: - Anne Freemon Születési helye, ideje: - Netherlands, Rotterdam...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 létrehozott egy témát Elfogadva Válás, az alábbi fórumon belül: Archívum.
  • S
    Sense reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Changelog 1.9 Újdonságok - Bekerült a rendvédelemnek egy /pmedic parancs, amivel gyors ellátásban lehet valakit részesíteni. Ilyenkor...
  • Legend
    Legend létrehozott egy témát 2026.01.27., az alábbi fórumon belül: Changelog.
  • Sensei
    Sensei válaszolt erre: Élményképek.
    • Paco 1.png
    • Paco2.png
  • Zeti06
    Zeti06 reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Kövi resivel javítva.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: 21-es apartman bug/hiba.
    Kövi resivel javítva.
  • boldogdani11
    boldogdani11 reagált django témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerintem nagyon jó ötlet. Még az is érdekes lenne, ha lehetne rá rakni egy két kocsit. És tudom, vannak erre opciók az...
  • Legend
    Kövi patchben kész egy pár kieggel.
  • django
    Szerintem nagyon jó ötlet. Még az is érdekes lenne, ha lehetne rá rakni egy két kocsit. És tudom, vannak erre opciók az...
  • Beny1
    Beny1 reagált Brownie témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Szia. Levettem, de kérlek válts jelszót, illetve kapcsold be a 2FA-t. https://discord.gg/onerpg
  • Brownie
    Szia. Levettem, de kérlek válts jelszót, illetve kapcsold be a 2FA-t. https://discord.gg/onerpg
  • web11hoyer
    web11hoyer reagált Erkan témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Köszi a képet Kaydronnak

Kinézet személyre szabása

Top Alsó