Legutóbbi tevékenység

• 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Boxos témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ez a kép mutatja nagyon jól, hogy 1 perc alatt milyen nagy távolságot lehet megtenni az ATM-től. Ahogy én észrevettem, szinte lehetetlen...
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Boxos témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ez a kép mutatja nagyon jól, hogy 1 perc alatt milyen nagy távolságot lehet megtenni az ATM-től. Ahogy én észrevettem, szinte lehetetlen...
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Bean témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Akár az is. Hogy ne legyen egyik írányba se huzás.
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Sensei témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Én régebben is inkább a folyamatos blipp mellett lettem volna. Most is támogatom. De akkor a kazetták törés ideje rövidüljön le...
  • Boxos
    Boxos válaszolt erre: ATM Lopott pénzkazetta..
    • Desktop Screenshot 2026.01.14 - 22.55.03.86.png
  • Gh0st23
    Gh0st23 hozzászólt Gh0st23 profiljához.
    Á tesó most üres vagyok tesó.
  • Blunt.
    Blunt. reagált Yungsetta témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    ***Verekedés tör ki, Bleach boxerrel, míg a többiek puszta kezükkel kínálják a két tagot a kúton, mire ők kitörve elhajtanak a...
  • Erkan
    Erkan reacted to Yungsetta's comment on Erkan's profile post with Imádom Imádom.
    haza kell menni sajnos
  • Legend
    Köszi a visszajelzést, akkor zárok.
  • JakeFury
    Adom! Tizenhármas telephelynél a Casey melett is ilyen. Őszintén kamionoknak alig van hely, a trailer a telep mellett van. Nincs ezzel...
  • JakeFury
    JakeFury reagált Pitt témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Mercy Blackwell « Ötleted leírása » A kamionos cégeknél csak akkor...
  • S
    Seend reagált Alibi839 témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Szabályzattal kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Alibi « Ötleted leírása » Helikopter nagyon megkötött a jelenlegi...
  • Yungsetta
    Yungsetta hozzászólt Erkan profiljához.
    haza kell menni sajnos
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Erkan posztjára Yungsetta profilján ezzel: Imádom Imádom.
    █▬█ █ ▀█▀
  • Legend
    Nem hiába van ellenőrizve, hogy van-e trailer nálad, mert ha nincs, és akkor is fel tudnád venni, akkor nem tudná az az adott ember...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó