Legutóbbi tevékenység

• Sensei
    Sensei válaszolt erre: Riasztó 2.0.
    Lényegében ez a tökéletes válasz. Ez a nem rendvédelemnek szóló riasztás az illegálok valamint azon emberek számára lenne tökéletes akik...
  • Klaudia.
    Klaudia. válaszolt erre: Riasztó 2.0.
    Gondolom hogy a rendvédelem ne szerezzen mindenről tudomást(???).
  • Legend
    Ezt hogy érted? Bejelentkezésnél összeszámolja azokat a kocsikat, amelyikek még nem lettek bejelentve az adott hónapban, és azt írja ki...
  • Legend
    Kövi resivel javítva.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Airsoft.
    Kövi resitől kezdve 2 másodpercig freeze alatt lesz a karakter.
  • Balzsi
    Balzsi reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    <iframe src="https://rules.onerp.hu/rules.pdf" style="border:none; height:70vh; width:100%;" ></iframe>
  • HachiRokuHUN177
    Szintén tapasztaltuk többen is, hogy az útra, közvetlen mellénk Spawnolja az állatot! https://streamable.com/jcyxou
  • Blunt.
    Blunt. reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    100+ kocsi van az említett helyen. Kövi resivel visszajelzést kérünk, hogy javult-e a dolog.
  • Idk
    Idk létrehozott egy témát Airsoft, az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Aaliyah Sela « Hiba megnevezése » Airsoftból való kiesés. « Hiba bővebb...
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Ranco - Davis FPS Gondok..
    100+ kocsi van az említett helyen. Kövi resivel visszajelzést kérünk, hogy javult-e a dolog.
  • Jumi
    Jumi reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Túl sok értesítésed volt (gondolom soha nem törölted), és azért akadt be. Töröltem az értesítéseket, kövi patchel pedig csak a 10...
  • Blunt.
    Blunt. reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Túl sok értesítésed volt (gondolom soha nem törölted), és azért akadt be. Töröltem az értesítéseket, kövi patchel pedig csak a 10...
  • Legend
  • Jumi
    Jumi válaszolt erre: Telefon hiba (SIM kártya).
    Semmi nincsen F8ban. 57155513 a száma
  • Legend
    F8 hibaüzi van? + egy telefonszámot le tudsz írni, ami tartozik a sim kártyához?

Kinézet személyre szabása

Top Alsó