Legutóbbi tevékenység

• Blunt.
    Blunt. reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    100+ kocsi van az említett helyen. Kövi resivel visszajelzést kérünk, hogy javult-e a dolog.
  • Idk
    Idk létrehozott egy témát Airsoft, az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Aaliyah Sela « Hiba megnevezése » Airsoftból való kiesés. « Hiba bővebb...
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Ranco - Davis FPS Gondok..
    100+ kocsi van az említett helyen. Kövi resivel visszajelzést kérünk, hogy javult-e a dolog.
  • Jumi
    Jumi reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Túl sok értesítésed volt (gondolom soha nem törölted), és azért akadt be. Töröltem az értesítéseket, kövi patchel pedig csak a 10...
  • Blunt.
    Blunt. reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Túl sok értesítésed volt (gondolom soha nem törölted), és azért akadt be. Töröltem az értesítéseket, kövi patchel pedig csak a 10...
  • Legend
  • Jumi
    Jumi válaszolt erre: Telefon hiba (SIM kártya).
    Semmi nincsen F8ban. 57155513 a száma
  • Legend
    F8 hibaüzi van? + egy telefonszámot le tudsz írni, ami tartozik a sim kártyához?
  • Balzsi
    Balzsi reagált DarK témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Amivel kereshetsz: - illegális frakciókkal kapcsolatos ügyintézés Discord elérhetőségem: daarrk.
  • JakeFury
    JakeFury reagált Loona_The_Hellhound témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Ximena Hernandez - {͜͡͡ 𝑪𝒑𝒕.𝑺𝒊𝒍𝒗𝒆𝒓𝑭𝒐𝒙͜/.loona_the_wolf « Ötleted...
  • Bruno
    Bruno reagált Gh0st23 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Relay
    Relay válaszolt erre: Riasztó 2.0.
    Ez miért is lenne jó?
  • Relay
    Szia! Én támogatnám az ötletet, ha lenne is rá igény. Sajnos vagy nem sajnos, de köztudott tény, hogy szinte senki nem vevő arra, ha...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Gh0st23 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Blueboy990412
    Blueboy990412 reagált Gh0st23 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó