Legutóbbi tevékenység

• E
    Eliablive válaszolt erre: Armor plate..
    Szia! Szerintem ez egy abszolút hiánypótló ötlet, és teljesen jogos az indoklásod. Az illegál oldalán sokszor tényleg frusztráló a...
  • JakeFury
    Los negocios son negocios en todas partes...
    • rp-kep-2026-01-211.png
  • S
    SDani64 reagált Jasmix témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    A múlt és a jelen Jasmine és Leo elkezdték visszaépíteni barátságukat, mindent teljesen az elejétől fogva. Mivel kapcsolatuk a...
  • Blunt.
    Blunt. válaszolt erre: Ranco - Davis FPS Gondok..
    Én is tapasztaltam hasonlót, alapból a városba kevés az fpsem, viszont ezeken a helyeken eléggé lecsökken, főként 15-25 fps között...
  • Blunt.
    Blunt. reagált Jakee témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » jakee6030 « Hiba megnevezése » Davis/Ranco területén ismeretlen okokból...
  • web11hoyer
    web11hoyer reagált Blueboy990412 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Rollin 70’s South Side Bangers SA Los Santos the birth of a new generation A Rollin 70’s South Side Bangers először 1996-ban...
  • web11hoyer
    web11hoyer reagált Gh0st23 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Rollin 70's Hood:
  • web11hoyer
    web11hoyer reagált Bruno témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Chloee
    Chloee reagált Jakee témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » jakee6030 « Hiba megnevezése » Davis/Ranco területén ismeretlen okokból...
  • Chloee
    Chloee reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Igen, tényleg leesik. Szerintem is a rengeteg graffiti nyomhatja ezt meg nekünk, hisz minden négyzetcentin van egy. Szerintem MLO nem is...
  • Sasha
    Sasha válaszolt erre: Ranco - Davis FPS Gondok..
    Tapasztaltam én is. Nem tudom miért ennyire kötelező a steam mellé de okés. Nekem rockstaron van meg ezért én értelmetlennek tartom...
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Jakee témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Klaudia.
    Igen, tényleg leesik. Szerintem is a rengeteg graffiti nyomhatja ezt meg nekünk, hisz minden négyzetcentin van egy. Szerintem MLO nem is...
  • Cesar
    Cesar reagált Cyrex témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Tyler Prescott / cyrex0108 « Ötleted leírása » A háziállatokat ülő- és...
  • Pecsrik
    Pecsrik reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Changelog 1.9 Bugfixek / módosítások - A trailereket mostantól tudják az adminok getelni streaming distancen túl is. (Köszi FiveM :))...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó