Legutóbbi tevékenység

• Legend
    Legend válaszolt erre: Autó Hiba!.
    Ez 1.9-el javítva. Zárok.
  • Legend
    Többen fűrészelitek egyszerre ilyenkor?
  • Sensei
    Erre volt is egy hibajelentés. ( https://forum.onerp.hu/threads/sziget.30896/ ) Igazábol a sivatagba szinte lehetetlen találni bármit is.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Öv hiba.
    Tapasztalt más is még ilyen hibát?
  • Boxos
    Boxos reagált Bolondmike témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Régen sem szedték sokan a szigetet, ezt te is jó magad tudod. Nem egyenlő a saját magad által való leszedés vagy rablás, és tudtommal a...
  • Boxos
    Boxos reagált Bolondmike témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    A ti frakciótokban is volt régen olyan, aki leszedte, most is van olyan: aki korán kel, aranyat lel.
  • JakeFury
    JakeFury reagált valakimostmar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Én régebben jártam ki, mostanság már nem igazán talán 2x voltam kint az elmúlt 5 hónapban. Régebben délutánonként jártam ki és azért...
  • valakimostmar
    Én régebben jártam ki, mostanság már nem igazán talán 2x voltam kint az elmúlt 5 hónapban. Régebben délutánonként jártam ki és azért...
  • JakeFury
    Azon részét nem értem, hogy mi nem egyelő a "saját magad leszedés vagy rablás" alatt, valamint, hogy ez miért vállt ki belőled negatív...
  • Bolondmike
    Régen sem szedték sokan a szigetet, ezt te is jó magad tudod. Nem egyenlő a saját magad által való leszedés vagy rablás, és tudtommal a...
  • Sensei
    Sensei reagált Loona_The_Hellhound témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Én támogatom az ötletet. Ugyan így a bányánál is lehetne egy ráncfelvarrás, mert heroin hatása alatt sem dobott kb semmit. Ezeket a...
  • JakeFury
    JakeFury reagált Loona_The_Hellhound témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Én támogatom az ötletet. Ugyan így a bányánál is lehetne egy ráncfelvarrás, mert heroin hatása alatt sem dobott kb semmit. Ezeket a...
  • Loona_The_Hellhound
  • JakeFury
    Köszönöm a pontosításod Fater, valami hasonlóra emlékeztem, de nem voltam benne biztos, annyi maradt meg, hogy lett valami módosítva. Az...
  • JakeFury
    JakeFury reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Respawn óránként van a szigeten, és volt egy rework ami alapján ha a szigetről szednek ki az a szigetre spawnolódik vissza, viszont nem...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó