Kezdőlap
Fórum
Új hozzászólások
Keresés a fórumok között
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Utolsó aktivitás
Felhasználók
Regisztrált felhasználók
Aktuális látogatók
Új profil megjegyzések
Keresés a profil megjegyzések között
Belépés
Regisztráció
Újdonságok
Keresés
Keresés
Csak címeket keressen
Által:
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Utolsó aktivitás
Menü
Belépés
Regisztráció
Install the app
Telepítés
Kezdőlap
Újdonságok
A JavaScript le van tiltva. A jobb élmény érdekében engedélyezze a JavaScriptet a böngészőben, mielőtt folytatná.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Legutóbbi tevékenység
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Legutóbbi tevékenység
Sensei
reagált
Loona_The_Hellhound témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Én támogatom az ötletet. Ugyan így a bányánál is lehetne egy ráncfelvarrás, mert heroin hatása alatt sem dobott kb semmit. Ezeket a...
2026.01.17 12:06:15
JakeFury
reagált
Loona_The_Hellhound témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Én támogatom az ötletet. Ugyan így a bányánál is lehetne egy ráncfelvarrás, mert heroin hatása alatt sem dobott kb semmit. Ezeket a...
2026.01.17 11:59:34
Loona_The_Hellhound
válaszolt erre:
Fémdetektorozás finomhangolása
.
2026.01.17 11:58:32
JakeFury
válaszolt erre:
.
Köszönöm a pontosításod Fater, valami hasonlóra emlékeztem, de nem voltam benne biztos, annyi maradt meg, hogy lett valami módosítva. Az...
2026.01.17 11:57:35
JakeFury
reagált
fater témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Respawn óránként van a szigeten, és volt egy rework ami alapján ha a szigetről szednek ki az a szigetre spawnolódik vissza, viszont nem...
2026.01.17 11:56:15
JakeFury
válaszolt erre:
.
Az a valaki régen én magam voltam! Viszont utána is kitudtam menni a későbbi órákban úgy, hogy nem csak kutyaszart találtam, hanem...
2026.01.17 11:23:27
𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
reagált
Jasmix témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
A múlt és a jelen Jasmine és Leo elkezdték visszaépíteni barátságukat, mindent teljesen az elejétől fogva. Mivel kapcsolatuk a...
2026.01.17 11:06:38
boldogdani11
reagált
Sztojka témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Sztojka « Ötleted leírása » Autókereskedésbe egy kereső fül, hogy rá...
2026.01.17 11:05:39
Bolondmike
válaszolt erre:
.
A ti frakciótokban is volt régen olyan, aki leszedte, most is van olyan: aki korán kel, aranyat lel.
2026.01.17 11:03:25
Saverio
reagált
JakeFury témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Paco Salazar/jake_heke « Ötleted leírása » Sziasztok! Tudom, hogy az...
2026.01.17 10:50:01
Jasmix
válaszolt erre:
Jasmine Freemon élete
.
A múlt és a jelen Jasmine és Leo elkezdték visszaépíteni barátságukat, mindent teljesen az elejétől fogva. Mivel kapcsolatuk a...
2026.01.17 10:39:08
JakeFury
létrehozott egy témát
, az alábbi fórumon belül:
Szerverrel kapcsolatos ötletek
.
Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Paco Salazar/jake_heke « Ötleted leírása » Sziasztok! Tudom, hogy az...
2026.01.17 07:37:51
Sensei
létrehozott egy témát
Riasztó 2.0
, az alábbi fórumon belül:
Szerverrel kapcsolatos ötletek
.
Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Sensei « Ötleted leírása » Egy másik fajta riasztó behozatala ami csak...
2026.01.17 06:53:28
web11hoyer
reagált
Jasmix témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
A változás szele? Jasmine utolsó kapcsolata vége után, nem nagyon gondolkodott el azon, hogy ismételten elajándékozza szívét. Sokkal...
2026.01.17 06:28:21
PhantomSouLy
reagált
Altos123 témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Khira Love / andyhawk1998 « Ötleted leírása » Jelenleg a szerveren ha...
2026.01.17 01:09:21
Kezdőlap
Újdonságok
Kinézet személyre szabása
Széles oldal
Az oldal kiszélesítése.
Almenü elrejtése
A menüpont alatti navigációs sáv elrejtése.
A weboldal sütiket használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a sütik használatát.
Elfogadás
Tudj meg többet....
Alsó