Legutóbbi tevékenység

• toeszli
    toeszli reagált Bolondmike témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Így is ONTOP, hova legyen ez jobb?
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Chloee témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Nem kifejezetten értem a problémát, ha napi másfél milliót keresel állításod szerint, akkor miért szeretnél MÉG ennél is többet?
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Új vadász rendszer Bug!.
    1.9-ben kicsit finomítok rajta, majd visszajelzés szükséges.
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Chloee témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Nem kifejezetten értem a problémát, ha napi másfél milliót keresel állításod szerint, akkor miért szeretnél MÉG ennél is többet?
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Altos123 témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    2 nap alatt be bontottam 10 kocsit. Kiadás volt kb 300-400e a kocsikból és több mint 1m jött be. Napi 1-1.5m kiszedek belőle simán...
  • Bolondmike
    Így is ONTOP, hova legyen ez jobb?
  • Simoon
    Simoon reagált Chloee témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Chloee
  • Legend
    1.9-ben javítva. Zárok.
  • A
    2 nap alatt be bontottam 10 kocsit. Kiadás volt kb 300-400e a kocsikból és több mint 1m jött be. Napi 1-1.5m kiszedek belőle simán...
  • Sutyek
    Sutyek reagált KOSZTA témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Kearse Brook Jordan / KOSZTA « Ötleted leírása » Jó lenne a bontóban a...
  • Bruno
    Bruno reagált Faint témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált KOSZTA témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Hát te vagy nagyon el kaptad a százalékokat vagy nem tudom de, hogy a DLoaderen meg a Bodhin nem jön, alig egy tizes max az biztos. Na...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Altos123 témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Dukesen kívül bármelyik megéri. DLoaderen ha 30e körül meg veszed 60-70e vissza jön. Bodhi is kb ugyan ez. 25-35 között meg veszed és...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Altos123 témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Dukesen kívül bármelyik megéri. DLoaderen ha 30e körül meg veszed 60-70e vissza jön. Bodhi is kb ugyan ez. 25-35 között meg veszed és...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó