Legutóbbi tevékenység

• Faint
    Faint reagált boldogdani11 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Igazából az is tökéletes lenne, ha például két kevlárt össze lehetne craftolni. Például van egy 20 és 30 százalékos kevlárod, azt össze...
  • Faint
    Faint létrehozott egy témát Kötszer átdolgozása., az alábbi fórumon belül: Szerverrel kapcsolatos ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Leoncio Guzman / ._Faint_.« Ötleted leírása » Számtalanszor...
  • boldogdani11
    boldogdani11 válaszolt erre: Armor plate..
    Igazából az is tökéletes lenne, ha például két kevlárt össze lehetne craftolni. Például van egy 20 és 30 százalékos kevlárod, azt össze...
  • Faint
    Faint létrehozott egy témát Armor plate., az alábbi fórumon belül: Szerverrel kapcsolatos ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Leoncio Guzman / ._Faint_. « Ötleted leírása » Az ötlet alapvetően az...
  • django
    django reagált Faint témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Leoncio Guzman / ._Faint_. « Ötleted leírása » A jelenlegi függőségben...
  • Faint
    Faint létrehozott egy témát Függőség átalakítása., az alábbi fórumon belül: Szerverrel kapcsolatos ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Leoncio Guzman / ._Faint_. « Ötleted leírása » A jelenlegi függőségben...
  • S
    Ebben a videóban az egyik alá szalad a kamionnak a másik pedig alá spawnol és pár méter után füstöl a motor de a dl-ben is látszik 1%-os...
  • S
  • Sensei
    Sensei létrehozott egy témát Ruhaboltba saját karaktert., az alábbi fórumon belül: Lezárt ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Sensei « Ötleted leírása » Ruhaboltban a saját Pedünket mutassa...
  • C
    Cyrex reagált Szomszed témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    velem is fordult már elő, főleg kifelé Los Santos-ból, nagyon későn töltötte be, de körülbelül a kocsitól 1 méterre se spawnolt be...
  • C
    Cyrex reagált Flecso témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Velünk is fordult már elő, hogy GNI-ben mentünk és elénk spawnolt egy vaddisznó.
  • C
    Cyrex reagált Faint témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Klippem nekem is van több, arról amikor bespawnol az autó elé az állat tényleg szörnyen dühítő tud lenni! Kérésre mutatok én is privátba...
  • C
    Cyrex reagált Skynet1990 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Azt tudom de átmentem rajta mind a 2 farkason mert egymas után spawnolt és tkra vágta a kamiont hogy füstölt ha haza értem küldöm a videót
  • Szomszed
    velem is fordult már elő, főleg kifelé Los Santos-ból, nagyon későn töltötte be, de körülbelül a kocsitól 1 méterre se spawnolt be...
  • Flecso
    Flecso válaszolt erre: Új vadász rendszer Bug!.
    Velünk is fordult már elő, hogy GNI-ben mentünk és elénk spawnolt egy vaddisznó.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó