Legutóbbi tevékenység

• boldogdani11
    boldogdani11 válaszolt erre: Armor plate..
    Igazából az is tökéletes lenne, ha például két kevlárt össze lehetne craftolni. Például van egy 20 és 30 százalékos kevlárod, azt össze...
  • Faint
    Faint létrehozott egy témát Armor plate., az alábbi fórumon belül: Szerverrel kapcsolatos ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Leoncio Guzman / ._Faint_. « Ötleted leírása » Az ötlet alapvetően az...
  • django
    django reagált Faint témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Leoncio Guzman / ._Faint_. « Ötleted leírása » A jelenlegi függőségben...
  • Faint
    Faint létrehozott egy témát Függőség átalakítása., az alábbi fórumon belül: Szerverrel kapcsolatos ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Leoncio Guzman / ._Faint_. « Ötleted leírása » A jelenlegi függőségben...
  • S
    Ebben a videóban az egyik alá szalad a kamionnak a másik pedig alá spawnol és pár méter után füstöl a motor de a dl-ben is látszik 1%-os...
  • S
  • Sensei
    Sensei létrehozott egy témát Ruhaboltba saját karaktert., az alábbi fórumon belül: Lezárt ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Sensei « Ötleted leírása » Ruhaboltban a saját Pedünket mutassa...
  • Cyrex
    Cyrex reagált Szomszed témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    velem is fordult már elő, főleg kifelé Los Santos-ból, nagyon későn töltötte be, de körülbelül a kocsitól 1 méterre se spawnolt be...
  • Cyrex
    Cyrex reagált Flecso témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Velünk is fordult már elő, hogy GNI-ben mentünk és elénk spawnolt egy vaddisznó.
  • Cyrex
    Cyrex reagált Faint témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Klippem nekem is van több, arról amikor bespawnol az autó elé az állat tényleg szörnyen dühítő tud lenni! Kérésre mutatok én is privátba...
  • Cyrex
    Cyrex reagált Skynet1990 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Azt tudom de átmentem rajta mind a 2 farkason mert egymas után spawnolt és tkra vágta a kamiont hogy füstölt ha haza értem küldöm a videót
  • Szomszed
    velem is fordult már elő, főleg kifelé Los Santos-ból, nagyon későn töltötte be, de körülbelül a kocsitól 1 méterre se spawnolt be...
  • Flecso
    Flecso válaszolt erre: Új vadász rendszer Bug!.
    Velünk is fordult már elő, hogy GNI-ben mentünk és elénk spawnolt egy vaddisznó.
  • Szomszed
    Szomszed reagált Alibi839 témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
  • Faint
    Faint válaszolt erre: Új vadász rendszer Bug!.
    Klippem nekem is van több, arról amikor bespawnol az autó elé az állat tényleg szörnyen dühítő tud lenni! Kérésre mutatok én is privátba...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó