Legutóbbi tevékenység

• Cyrex
    Cyrex reagált Skynet1990 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Azt tudom de átmentem rajta mind a 2 farkason mert egymas után spawnolt és tkra vágta a kamiont hogy füstölt ha haza értem küldöm a videót
  • Szomszed
    velem is fordult már elő, főleg kifelé Los Santos-ból, nagyon későn töltötte be, de körülbelül a kocsitól 1 méterre se spawnolt be...
  • Flecso
    Flecso válaszolt erre: Új vadász rendszer Bug!.
    Velünk is fordult már elő, hogy GNI-ben mentünk és elénk spawnolt egy vaddisznó.
  • Szomszed
    Szomszed reagált Alibi839 témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
  • Faint
    Faint válaszolt erre: Új vadász rendszer Bug!.
    Klippem nekem is van több, arról amikor bespawnol az autó elé az állat tényleg szörnyen dühítő tud lenni! Kérésre mutatok én is privátba...
  • vajas
    vajas reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ex PD-sként tudnod kellene, hogy mi az a PIT. A videóban nincs PIT manőver. Youtube-on keress rá. Zárom a "bosszú" PK-t, amit most...
  • Boxos
    Boxos reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ex PD-sként tudnod kellene, hogy mi az a PIT. A videóban nincs PIT manőver. Youtube-on keress rá. Zárom a "bosszú" PK-t, amit most...
  • Alibi839
  • S
    Azt tudom de átmentem rajta mind a 2 farkason mert egymas után spawnolt és tkra vágta a kamiont hogy füstölt ha haza értem küldöm a videót
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Új vadász rendszer Bug!.
    Küldj kérlek egy videót. Azzal nincs semmi probléma, ha az útra megy.
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • S
    Skynet1990 létrehozott egy témát Új vadász rendszer Bug!, az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Skynet1990 « Hiba megnevezése » Új Vadasz rendszer bug « Hiba bővebb...
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Simoon
    Simoon reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Loona_The_Hellhound
    Őszintén szólva én ezt nem igen éreztem szinkron hibának, mert elég látványosan belénk jön. Ha megnézed a videót ott még tol is minket...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó