Legutóbbi tevékenység

• Boxos
    Boxos reagált Seend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok, Mint te is említetted több egységgel voltunk kint az adott helyszínen (ez olyan 8 egységet takar) az egységek közt voltak...
  • DarK
    DarK létrehozott egy témát Segítségkérés - MINTA, az alábbi fórumon belül: DarK.
    InGame neved és Discord azonosítód: Válasz Problémád / kérdésed / kérésed kifejtése: Válasz Megjegyzés: Válasz InGame neved és...
  • vajas
    Szevasztok. Próbálom értelmezni a PK fogalmát, több dolgot sem értek / értek egyet. Elsősorban egy bandaterületen vagytok, helyi...
  • Bolondmike
    Bolondmike reagált Seend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok, Mint te is említetted több egységgel voltunk kint az adott helyszínen (ez olyan 8 egységet takar) az egységek közt voltak...
  • A
    alfa reagált valakimostmar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szia! Mivel a saját banda területünk közepén le lettünk gyapot szedőzve és lekezelően el lettünk küldve a saját házunkból. Még mindig...
  • gunter!
    gunter! reagált valakimostmar témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Szia! Mivel a saját banda területünk közepén le lettünk gyapot szedőzve és lekezelően el lettünk küldve a saját házunkból. Még mindig...
  • valakimostmar
    valakimostmar reagált alfa témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok skacok, Jesus vagyok, én vesztettem el a shaolin leszámolást, amikor kitört a lövöldözés én féltve az életemet fedezékbe...
  • .Kritya
    .Kritya reagált gunter! témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Neved: Jaydee Banks Játékos(ok) neve: Taylor Hayes, Kira Kiyoko, Dallas Colt, Virginia Lazaro, David Brooks, Minka Faelan, Rios Navarro...
  • Jumi
    Jumi reagált gunter! témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Neved: Jaydee Banks Játékos(ok) neve: Taylor Hayes, Kira Kiyoko, Dallas Colt, Virginia Lazaro, David Brooks, Minka Faelan, Rios Navarro...
  • Jumi
    Jumi reagált alfa témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok skacok, Jesus vagyok, én vesztettem el a shaolin leszámolást, amikor kitört a lövöldözés én féltve az életemet fedezékbe...
  • Jumi
    Jumi reagált valakimostmar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    cső cső! Én vagyok Jordan, én dobtam be a molotovot, sajnos a klippelésem nem működik gpu hiba miatt, csaktolhatok egy képet ha...
  • Jumi
    Jumi reagált Seend témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
  • valakimostmar
  • valakimostmar
    valakimostmar reagált Seend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Tukan
    Tukan reagált Seend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó