Legutóbbi tevékenység

• Bolondmike
    Mivel nem mai kecske vagyok már én sem, iszonyatosan szeretem a Farming Simulator részeket, illetve az ETS2-ért is oda voltam. ETS-t már...
  • Bolondmike
    Bolondmike reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ott a tuning, mint lehetoseg. Mivel sok kamion alap, ami bent van a jatekban, azt meg ha akarnank sem tudnank modositani, szoval mar itt...
  • Sasha
    Sasha reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Ott a tuning, mint lehetoseg. Mivel sok kamion alap, ami bent van a jatekban, azt meg ha akarnank sem tudnank modositani, szoval mar itt...
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Kamion tank növelése..
  • Pecsrik
    Pecsrik reagált Klód témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Én mint alkalmazott biztos nem tuningolnám, tuningolja fel a cég. Oldjátok meg IC, ha képesek vagytok rá xd
  • Sasha
    Sasha válaszolt erre: Kamion tank növelése..
    Te mint alkalmazott tuningolod ha már van rá lehetőség, kilépsz lehet h a cég nem fizeti ki neked... De ez alap lenne a nagyobb tank...
  • django
    django válaszolt erre: Kamion tank növelése..
    csak a custom kamionokba lehet venni, ami vagy PP, vagy drágább, de igen, ez egy potenciális megoldás :D pénzért csak a Packerből lehet...
  • Pecsrik
    Pecsrik válaszolt erre: Kamion tank növelése..
    Tudtommal néhány kamionnál van tartályfejlesztés tuningopció.
  • Sasha
    Pontosan így értettem.
  • django
    django válaszolt erre: Kamion tank növelése..
    Egy cégnél több ember dolgozik, nem lehet mindenkit egy kamionra tenni. Nálam pl. mindenki azt használja amelyikre rá van osztva. Én...
  • Sasha
    És tényleg maximum 2 fuvar amit ki bír. Teli tankkal.
  • Sasha
    Idk, mert bevált és ennél erősebbre nincs szükség..
  • Sasha
    Sasha reagált django témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Itt nem arról van szó, hogy sajnálva lenne, az az összeg úgy is bele lenne tankolva. Csak a tank legyen nagyobb, hogy ne kelljen 2...
  • Bolondmike
    Bolondmike reagált django témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Itt nem arról van szó, hogy sajnálva lenne, az az összeg úgy is bele lenne tankolva. Csak a tank legyen nagyobb, hogy ne kelljen 2...
  • Bolondmike
    Tudtommal ennél bőven vannak jobbak és újabbak. Miért nem a legjobbat használod, hogy talán meg is érje?

Kinézet személyre szabása

Top Alsó