Legutóbbi tevékenység

• A
    Altos123 létrehozott egy témát Függőség., az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Khira Love / andyhawk1998 « Hiba megnevezése » mínuszba van a drogszint «...
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát Random repülés., az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Khira Love / andyhawk1998 « Hiba megnevezése » Random elrepülök néha. «...
  • JakeFury
    JakeFury reagált Rozman témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord neved » Isaac Dayton « Hiba megnevezése » Kamionos cégben elvállalt fuvar « Hiba...
  • _Shefi_
    _Shefi_ reagált Flecso témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Rozman
    Rozman létrehozott egy témát kamionos cég hiba., az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord neved » Isaac Dayton « Hiba megnevezése » Kamionos cégben elvállalt fuvar « Hiba...
  • Blunt.
    Blunt. reagált Polya témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Pawn Shop rablás Az 1.8.1-es frissítéssel bekerült az illegális frakciók számára a Pawn Shop kirablása. A rablás elindításához legalább...
  • Bolondmike
    Bolondmike reagált Altos123 témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Khira Love / andyhawk1998 « Ötleted leírása » Bontóba mindent el lehet...
  • Y
    Rekreáltam. Ruhaboltoztam 10-15 percet, majd 50x átöltöztem és nem tudok beszálni a kocsimba utána.
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    The Lost MC Frakció története A Lost 1970-es évek közepén jött létre. Két barát akik a háborúból tértek vissza, hoztál létre a Lost...
  • Blunt.
    Blunt. reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    The Lost MC Frakció története A Lost 1970-es évek közepén jött létre. Két barát akik a háborúból tértek vissza, hoztál létre a Lost...
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Bontó.
    Próbálj meg RP-zni esetleg a szerelőtelepekkel, ők biztosan jó áron megvásárolják. Ne akarjunk mindenre is NPC-t, még mindig egy RP...
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát Bontó, az alábbi fórumon belül: Lezárt ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Khira Love / andyhawk1998 « Ötleted leírása » Bontóba mindent el lehet...
  • Flecso
    Flecso válaszolt erre: Élményképek.
  • JakeFury
    Nálam is ez a helyzet! Csak nekem nem száll be sehogy, csak, ha egy admin segítségét kérem.
  • Blunt.
    Sziasztok! Ez nem tudom ide-e tartozik, viszont, felléptem a szerverre és random a kocsim színe is átváltozott, plusz befagy a...
    • 1766853551941.png

Kinézet személyre szabása

Top Alsó